Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada si traditia saseasca "Fuga Lolelor" 24 - 26 ianuarie 2020

<< < (10/13) > >>

Rodica_I:
Multumim, Gigi!  :kissing:                                                                                                                                                                                                                               
   Si daca tot veni vorba de distractie, sper ca totata lumea sa-si aduca pantofiorii de dans si rucsacelul cu veselie si voie buna.                                                                 
   A si sa nu uitati sa aveti cel putin o ie romaneasca,  ca pe 24 ianuarie seara sa intindem o hora unirii, a tuturor regiunilor romanesti ... ca putem  ;)                                               
   Zic cel putin o ie, ca....una lumea poate continua cu geamparale si daca transpira sa aiba de schimb... :giggle:

Rainbow24:
Buna dimineata, grup frumos si vesel!
Din motive obiective, caut inlocuitor pentru aceasta actiune.
Daca este cineva interesat, ma poate contacta in privat, singura conditie existenta fiind ca CNP-ul sa inceapa cu o cifra para. :)
O zi frumoasa tuturor si distractie maxima in weekend!
Dana
0745321636

Serena:
Eu te înlocuiesc. CNP ul meu este cu cifră pară.

Serena:
Dacă există vreo renunțare, eu sunt doritoare, foarte doritoare, că la Constanța nu a fost niciun fulg de zăpadă!  Contact: 0766443911
Mulțumesc!

oli:
ie, sa traiti!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă