Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 9 - 20 iulie 2021

<< < (6/8) > >>

Roman Adina:
Mai am o intrebare. Am incercat sa completez formularul pentru Portugalia si imi cere adresa din Portugalia (inclusiv codul postal). Trecem hotelul la care stam la intoarcere? Sau trecem direct hotelul din Ponta Delagada?

lidia.Iasi:

--- Citat din: Roman Adina din Miercuri, 07 Iulie 2021, 20:08 ---Buna seara! Pentru formularul de Azore, chiar la inceput alegem “only submit the survey” ?

--- Terminare citat ---

Da. O sa primiti un mail dupa ce trimiteti informatiile cerute. Accesati link-ul din mesaj si incarcati acolo certificatul digital de vaccinare sau rezultatul testului PCR, dupa caz

lidia.Iasi:

--- Citat din: Roman Adina din Miercuri, 07 Iulie 2021, 20:25 ---Mai am o intrebare. Am incercat sa completez formularul pentru Portugalia si imi cere adresa din Portugalia (inclusiv codul postal). Trecem hotelul la care stam la intoarcere? Sau trecem direct hotelul din Ponta Delagada?

--- Terminare citat ---

Treceti Lisbon Airport, zip code 1000-001

Ecaterina Florea:
În legătură cu biletul de avion pt priority pass pt Blue Air, a apărut ceva nou? Îmi trebuie numele persoanei care a făcut rezervarea și codul de rezervare. Mulțumesc mult!

lidia.Iasi:

--- Citat din: Ecaterina Florea din Joi, 08 Iulie 2021, 09:35 ---În legătură cu biletul de avion pt priority pass pt Blue Air, a apărut ceva nou? Îmi trebuie numele persoanei care a făcut rezervarea și codul de rezervare. Mulțumesc mult!

--- Terminare citat ---

Rezervarea este facuta de Bon Voyage Sibiu iar nr de rezervare este L1G9YB

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă