Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 9 - 20 iulie 2021

<< < (3/8) > >>

Niculina:
N-am primit mail din agentie referitor la optionale.Am verificat si in spam.Sau poate inca n-a fost trimis?

Niculina:
Am primit astazi mail.Multumesc

Bon Voyage:
UN LOC DISPONIBIL INTR-O CAMERA DBL (poate fi de femei sau barbati)

admin:
In escala mea intre Sicilia si Peru, am modificat programul, serviciile si tariful. Acum pe forum, urmeaza sa o fac si pe site.

Agentia va anuntase asupra modificarilor de zboruri (trebuie sa va spun ca in ultimele saptamani e o intreaga nebunie in toata Europa cu modificarile de zbor, sper sa se aseze totul acum ca a reinceput turismul) si v-a comunicat o diferenta de tarif de 100 de euro, pentru cele 2 nopti de cazare suplimentara in Lisabona.

Insa pentru ca zborul de Lisabona s-a anuntat a fi foarte tarziu, am considerat prea obositor si inutil sa luati bagajele in jur de 23:30, sa iesiti la taxi, sa ajungeti cel mai devreme la 00.15 in camera de hotel, iar la 03:30 sa fie nevoie sa fiti cu bagajele in fata pt a fi transferati la aeroport. Pentru 3 ore de stat in camera nu se justica doua drumuri de la si spre aeroport.

Asa ca se ramane in aeroport, se taie o zi de cazare, diferenta ramanand de doar 50 eur. Tariful total nu va mai fi 1620 ci 1570 euro, cel care apare acum afisat.

Imi pare rau de schimbari, de modificari, de reveniri, stiu ca e neplacut, dar trebuie sa ma credeti ca nu e absolut deloc vina mea sau a agentiei. Zborurile nu depind de noi si in caruselul asta de schimbari, noi trebuie sa facem efortul de a ne adapta. Lucram de 2 ori mai mult acum decat inainte... :'(

Sper ca toata lumea intelege...

Adriana Iulia:

--- Citat din: ioana.schiop din Luni, 29 Martie 2021, 08:26 ---se poate aranja excursia si cu plecare din Budapesta? Eu sunt din Timisoara
Multumesc
PS sunt un nou membru al SC. Sper sa nu deranjeze intrebarea :)

--- Terminare citat ---

Buna ziua,
Sunt din Resita,poate ne descurcam impreuna cu transportul pana la Bucuresti daca nu ati rezolvat din Budapesta deja 0747093654

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă