Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
fortuna777:
parerea mea este ca, in general oamenii au tendinta de a judeca ...aceasta tendinta este cu atat mai mare cu cat ei nu intra in categoria celor pe care ii judeca...eu cred ca in general sfaturile ar trebui date atunci cand sunt cerute...niciodata nu te poti pune in situatia cuiva pentru a fi in masura sa dai sfaturi...nu poti sti niciodata care sunt motivele care stau la baza unui anumit comportament...suntem atat de diferiti si ceea ce mi se potriveste mie, nu inseamna ca se potriveste si altuia... :)
optimus sum:
cred ca articolul de mai sus nu suporta comentarii pe baza lui ... il citim , retinem ce este de retinut pentru fiecare dintre noi, si atat ...nu ?
janeta:
--- Citat ---.suntem atat de diferiti si ceea ce mi se potriveste mie, nu inseamna ca se potriveste si altuia... Smiley
--- Terminare citat ---
ai perfecta dreptate , forti ... nu pot spune : " daca eram in locul tau eu as fi facut altfel " pentru simplul motiv ca , daca eram in locul tau , as fi fost TU si as fi gandit si actionat IN TOTALITATE exact ca tine .
deci este total gresit ( si cu oarece tendinte de supraapreciere fata de propria-ti inteligenta ) sa gandim ca stim noi mai bine...
in privinta oferiri sfaturilor , iar suntem de acord . pot cel mult sa-mi impartasesc o experienta de viata si modalitatea in care am actionat in cadrul acelei experiente ( da , gabitz si tu ai dreptate , e bine sa ne impartasim experientele de viata ) si daca cineva are ceva de invatat din asta , foarte bine . dar nu putem recomanda solutia gasita de noi drept ideala pentru toata lumea .
cum bine spunea opti , retinem ceea ce ni se potriveste .
iaca , mie mi s-ar potrivi acum o experienta de viata in Tahiti , dar nu prea stiu cum , cu ce si cand sa ajung acolo...
optimus sum:
cu avionul poti ajunge ..stiu sigur asta ... ;D ;D ;D
http://www.turistik.ro/tahiti-polinezia-franceza/tahiti
janeta:
ce ma enervezi...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă