Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
micaela:
fortuna, io tare ma mir de cate gandim la fel. :D
Magdalena_`:
la ceea ce ne-ai reprodus, janet`, eu am o vorba: TACI SI FACI
optimus sum:
a surprins frumos transformarea oamenilor in rau de catre faptele bune , implinirile din viata... realitatea e reala si doare , dar ramane realitate... din pacate , transformarile in rau nu sunt limitate la cele enumerate ci si la deceptii si neimpliniri... evolum in rau sau mai bine spus involuam cu fiecare experienta de viata .. asa e in trend...:(
fortuna777:
mai miha,...cine stie ce-o fi fost cu noi in alta viata :D
almi_gabi:
--- Citat din: janeta din Luni, 06 Iunie 2011, 10:58 ---
DESPRE JUDECAREA APROAPELUI
"Acum stiu, am aflat si eu... "
Slăbeşte, bucură-te şi taci! Lasă-te de fumat, bucură-te şi taci! Curăţă ograda ta, bucură-te de curăţenie şi lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus. Căci între vecin şi gunoiul din curte există o relaţie ascunsă, nişte emoţii pe care nu le cunoşti, sentimente pe care nu le vei bănui vreodată şi cauze ce vor rămîne , poate, pentru totdeauna ascunse minţii şi inimii tale.
--- Terminare citat ---
mai multe paragrafe mi-au atras atentia - dar ca sa nu fac o analiza pe text ma opresc la acesta cu o nelamurire - oare valoarea noastra ca fiinte umane nu este cel mai bine pusa in evidenta tocmai de impartasirea catre cei din jurul nostru a experientelor noastre de viata ( fara trufie si orgoliu si critica ) , tocmai in ideea de ai ajuta pe ceilalti macar cu experienta noastra - ceea ce ni s-a intamplat si cum am facut sa trecem prin momentele vietii si sa incercam astfel sa-l sensibilizam fata de ceea ce e frumos si bun ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă