Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (51/87) > >>

luciamanta:
  Mă învărt de dimineata pănă seara  intre oameni care se bucură de părinţi şi chiar de bunici... sau de copii, sau de nepoti. Eu am incă părinti! Sa fie sanatosi si mulţumiţi şi cât mai multă vreme alături de mine. Să mă bucur de ei, dragii mei părinţi de aur....Ciudat sentiment ca in spatele meu nu mai este nimeni care sa calce pe pamântul ăsta...

marcutza:
exact @janeta, "viata pur si simplu ESTE"  :-*

fara judecata, analiza, sectiuni si presupuneri !

fortuna777:
foarte frumos janeta. :)..daca majoritatea ar gandi ca tine, lumea asta ar fi mult mai buna :)...ne-am obisnuit sa judecam, sa criticam, sa dam sfaturi si sa ne credem atotstiutori...

janeta:
sa stii , forti , ca asta este si singurul scop care mi-a mai ramas ( din pacate ) de atins : sa incerc sa fiu un om bun . bun , nu prost de bun  :D

optimus sum:
gresesti janeta ...e una dintre putine greseli pe care ti le semnalez... iti tolerez autoironia, ma amuz alaturi de tine , dar cand te vad blazata ma infurii...esti o femeie inca frumoasa , si care are multe de oferit, si nu ma refer numaidecat la sex... eu te vad admirand un peisaj de iarna , cu gutui in fereastra si patura moale pe genunchi...dar in doi ... asa sa-ti dea dumnezeu :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă