Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Duminică, 22 Mai 2011, 12:58 ---caror principii acorzi atentie zilnic?
am mai spus-o aici, am astfel de opt principii ... stau cu ele pe birou si zilnic identific bucuria realizarii a cel putin trei dintre ele
--- Terminare citat ---
off, steli acum sa citesc din urma atata ca sa vad principiile
marcutza:
--- Citat din: iulia17 din Duminică, 22 Mai 2011, 09:47 ---da, dar pe principii transpuse in practica. degeaba are cineva principii daca nu le si respecta in viata de zi cu zi. actiunile vorbesc despre noi mai bine decat vorbele.
--- Terminare citat ---
in viata se intampla sa-ti calci anumite principii din diverse motive, asta nu inseamna ca restul nu-i valoros.
luciamanta:
Cred că viaţa este o luptă continuă cu tine însuţi...
optimus sum:
Orice principiu reprezinta o constrangere pentru umanul din noi. Orice dogma, invatatura, morala sau in general orice informatie care nu e informativa strict, reprezinta doar inca o incorsetare a spritului cu care suntem inzestrati...
marcutza:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 Mai 2011, 10:49 ---Cred că viaţa este o luptă continuă cu tine însuţi...
--- Terminare citat ---
exact, lupta se da in noi, in invataturile si valorile noastre, a vietii de zi cu zi.
esenta trebuie sa ramana de calitate caci poti picura din ea in momentele de incorsetare a spritului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă