Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (23/87) > >>

EUGENIA110:
   Lucia, eu sint nascuta ceva mai devreme decit tine si tot nu-i inteleg pe barbati, ba chiar am incetat sa mai fac efortul de a incerca sa-i inteleg. Se pare ca se simt puternici si stapini ai lumii daca de bratul lor atirna un exemplar feminin pe care au grija sa-l impodobeasca cu haine si bijuterii pentru "a rupe gura tirgului", daca au o casa cu multe dormitoare ( de parca ar putea dormi in toate in acelasi timp), daca au un garaj cu nu stiu cite masini, daca fac petreceri cu prietenii (de fapt, niste ipocriti care fug ca sobolanii de pe o corabie in incendiu, atunci cind apar primele semne ale falimentului ) si care sint atit de aroganti si lipsiti de credinta incit considera ca iubirea, loialitatea, devotamentul, prietenia adevarata nu le sint necesare, ca ei sint multumiti cu viata lor. Din pacate, in ziua de azi intilnesti tot mai multi astfel de barbati si tot mai multe femei de tip accesoriu.

luciamanta:
cu toate acestea, cred ca exista o lege a atractiei, un magnetism pe care unii oameni il au si care ii ajuta sa ii atraga  pe ceilalti spre ei. Sau, putem spune ca sunt si suflete norocoase.

steliana:
Fetelor....... joc de imagine!
Aş putea fi eu accesoriu?  ;D

EUGENIA110:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 12 Septembrie 2010, 22:36 ---cu toate acestea, cred ca exista o lege a atractiei, un magnetism pe care unii oameni il au si care ii ajuta sa ii atraga  pe ceilalti spre ei. Sau, putem spune ca sunt si suflete norocoase.

--- Terminare citat ---

Eu am considerat intotdeauna ca a atrage oamenii spre tine nu inseamna neaparat ca esti un suflet norocos. Oamenii pot fi atrasi de tine pentru felul cum esti sau cum arati, pentru o stare materiala buna, pentru relatiile pe care le ai sau pentru alte avantaje; daca nu vine spre tine cel pe care sa-l simti ca iti este  potrivit, degeaba, restul nu inseamna nimic.

luciamanta:

Eugenia, e multe ori, omul pe care il crezi "potrivit", te dezamageste. Ici si colo, - vorbesc de persoana mea - s-au infiripat scurte episoade romantice, dar care s-au transformat in scrum la fel ca toate celelalte legaturi amoroase din trecut. Deci, persoana pe care o credeam eu a fi ideala, a devenit incompatibila. Si atunci as pune intrebarea: "exista posibilitatea de a atrage sufletul pereche?"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă