Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Zanzibar, safari si masai in Tanzania 10 - 20 septembrie 2021
admin:
Este optional. Dar cel mai bine, discutati cu un medic specializat, infectionist sau cu unul epidemiolog. Eu personal am toate vaccinurile facute pt tari tropicale.
maria_v:
Buna ziua tuturor!
Gigi,poti,te rog, sa-mi spui,daca in aceasta excursie pot merge cu acel certificat covid valabil pana la sfarsitul lunii noiembrie?
Mentionez ca am avut covid in luna mai si am acel certificat valabil 6 luni.
Multumesc frumos!
admin:
Maria, nu stiu partea asta de reguli de calatorie pt persoane care nu sunt vaccinate. Pe site-ul mae este explicat ce documente de calatorie sunt necesare pt Tanzania, intra acolo si vezi ce indica. Daca este sa-ti dau un sfat este sa te vaccinezi, este mult mai sigur si mai lipsit de emotii.
maria_v:
Buna ziua,
Gigi,revin cu subiectul legat de vaccinare. Am fost la 3 medici carora le-am spus ca am avut covid in perioada mai-iunie si i-am intrebat cand m-as putea vaccina. Toti trei mi-au recomandat sa ma vaccinez dupa minim 3 luni de la covid. Asta inseamna abia in septembrie cand este plecarea. Pe site-ul MAE ,daca am inteles eu bine, pentru accesul in Tanzania este necesar sa prezentam un test PCR , indiferent daca suntem sau nu vaccinati. Alte restrictii nu am vazut. Imi poti spune,te rog, unde crezi ca as putea avea probleme daca nu sunt vaccinata si as avea doar acel certificat care atesta ca am avut covid,valabil pana in noiembrie?
Multumesc frumos!
admin:
Maria, daca ai un test COVID negativ, (asa cum va trebui sa avem cu totii, vaccinati sau nu), nu o sa ai probleme la imbarcare si la intrarea in Zanzibar. Iar la intoarcere nu cred ca va fi nevoie de un test. Tanzania este oficial in zona verde, iar Turcia nu solicita asa ceva: "Persoanele, indiferent de cetățenie, care vor efectua tranzit aeroportuar (pe cale aeriană) pe teritoriul Republicii Turcia sunt exceptate de la obligativitatea prezentării la îmbarcarea în aeronavă a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii, cu condiția rămânerii în zona liberă a aeroportului."
Nu exista restrictii pt restaurante, nici pentru terestru care sa afecteze. Ce nu stiu la acest moment este daca o sa ni se solicite un test la imbarcarea pt zborul privat in Mikumi (inclin sa cred ca nu va fi cazul).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă