Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia. Circuit si sejur la Cascais 25 august - 4 septembrie 2021

<< < (2/6) > >>

admin:
Am primit astazi un mesaj, care m-a bucurat foarte mult: mi s-a propus mutarea grupului, intr-un hotel superb, ce apartine tot multimilionarului Pestana, prietenul si partnerul de afaceri a lui Cristiano Ronaldo.

Este un upgrade, de la 4* la 5*. Hotelul se numeste Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District 5*. Iata prezentarea sa:

"Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională! Înconjurat de studiouri și galerii, acest hotel de 5 stele este amplasat într-o citadelă renovată din secolul al XVI-lea, cu vedere la portul de agrement Cascais. Pestana Cascais Cidadela beneficiază de o locaţie centrală şi are o piscină interioară cu vedere la portul de agrement şi o piscină în aer liber înconjurată de zone cu gazon şi cu vedere la portul de agrement.

Ocazional, hotelul organizează Art Invasions, unde artiști cunoscuți primesc carte blanche pentru a decora camerele și zonele publice. Camerele de la Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District au zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate unitățile sunt izolate fonic şi au minibar. Unităţile de cazare au baie privată cu papuci şi halate de baie. Camerele sunt luminoase, cu decor modern şi podea de lemn. Hotelul oferă WiFi gratuit de mare viteză.

Oaspeţii se pot bucura de micul dejun tip bufet gratuit servit în zona de luat masa a hotelului, cu vedere la golf şi la farul Santa Maria. Hotelul are 2 restaurante. Maris Stella este specializat în mâncăruri delicioase din peşte şi fructe de mare, iar Taberna da Praça serveşte tapas şi gustări delicioase, într-un cadru mai intim. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un bar şi room service.

În fața hotelului, în piața pietonală istorică se găsește Muzeul Benzilor Desenate. Zona de lounge este decorată cu 608 rândunici, care reprezintă numărul de zile în care a fost renovat hotelul. Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District are recepţie deschisă nonstop şi serviciu de concierge. Personalul poate oferi mai multe informaţii despre activităţile din zonă, precum scufundări și alte sporturi nautice, ciclism şi activităţi culturale.

Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District este situat în centrul oraşului Cascais şi este primul hotel din Europa cu galerie de artă proprie. Începând cu luna martie 2014, proprietatea a devenit o locaţie sofisticată pentru activităţi culturale. Personalul de concierge responsabil cu arta va ghida oaspeţii spre cursuri, spectacole şi expoziţii."

Cunosc hotelul si pe acesta si pe celalalt de super-lux din Cascais: Farol 5*. Este superb.

Luisa:
Bună ziua, doream sa ma înscriu în sejurul de anul acesta și am încercat sa obțin mai multe informații de la agenția Bon Voyage cu care colaborați, însă agenția respectiva nu mai exista. Cu ce agenție lucrați în prezent?

lidia.Iasi:

--- Citat din: Luisa din Luni, 07 Iunie 2021, 17:10 ---Bună ziua, doream sa ma înscriu în sejurul de anul acesta și am încercat sa obțin mai multe informații de la agenția Bon Voyage cu care colaborați, însă agenția respectiva nu mai exista. Cu ce agenție lucrați în prezent?

--- Terminare citat ---

Buna ziua, Luisa. Agentia exista in continuare, este Bon Voyage Sibiu, asa cum gasesti pe site pe pagina contact:
Datele de contact ale agentiei Bon Voyage Sibiu, cea care se ocupa de rezervarile si inscrierile in actiunile clubului Singles Camp&Travel:
office@bonvoyagesibiu.ro
0752/100733 orele 10.00 – 15.00

Eu sunt insotitorul de grup in aceasta excursie
Poti sa pui intrebarile si aici, pe forum, poate sunt de interes si pentru alti participanti. :)

Luisa:
Si pentru a ma înscrie trebuie sa vorbesc cu agenția prima data sau aplic pe site-ul single câmp. Pot rezerva cele 2 locuri încă disponibile de pe contul meu?

lidia.Iasi:

--- Citat din: Luisa din Luni, 07 Iunie 2021, 20:13 ---Si pentru a ma înscrie trebuie sa vorbesc cu agenția prima data sau aplic pe site-ul single câmp. Pot rezerva cele 2 locuri încă disponibile de pe contul meu?

--- Terminare citat ---
Fiecare persoana se inscrie separat, pe pagina excursiei. Nu trebuie sa aiba cont pentru a se inscrie in excursie, ci doar pentru a posta pe forum. Dupa inscriere, veti primi un mail automat cu informatii despre documente necesare/plata. Cineva din agentie va va contacta dupa ce faceti inscrierea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă