Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - pe insula eternei primaveri 19 - 29 iulie 2021
admin:
Am facut modificarea aparuta pe site-ul mae: CEI VACCINATI NU AU NEVOIE DE TEST. Este suficient certificatul digital european COVID 19
IORDAN:
*|* *|*
Asta da veste buna. Multumesc.
admin:
Si inca o veste buna: cei de la Enotel ne-au comunicat acum ca grupul nostru a fost transferat cu un upgrade la un alt hotel al grupului. Veti sta la un hotel de 5* in loc de unul de 4* si veti avea in aceasta vacanta o noapte gratuita.
Hotelul este Enotel Lido 5*, este evaluat cu "superb".
lidia.Iasi:
Buna, tuturor! Pe 20, la ora 5.00 a.m ne vom intalni pe aeroportul din Lisabona. La Otopeni va veti intalni la 17.20 in fata cafenelei Lavazza, plecari internationale. Andrei va avea lista cu participantii si biletele.
V-a scris si Gigi, va transmit si eu pe scurt, conditiile de calatorie in Portugalia
- intrare fara test pentru cei vaccinati cu schema completa si minim14 zile de la rapel
- test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 ore inainte sau antigen cu 48 ore inainte
- maxim 180 zile de la vindecare, pentru cei care au facut boala
Sa aveti descarcat pe telefon, dar si printat, certificatul digital covid
https://certificat-covid.gov.ro/
Duminica, 18 iulie, va trebui sa completati 2 formulare online:
https://portugalcleanandsafe.pt/en/passenger-locator-card
https://madeirasafe.com/#/login
Cu 2 zile inainte va voi trimite detaliile de care aveti nevoie pentru a le completa: nr zborului, adresa din Madeira, Lisabona etc
Daca mai aveti intrebari le puteti pune pe forum. Eu sunt in Azore cu un alt grup si imi va fi greu sa va raspund la telefon.
Chiar daca sunt cateva reguli de respectat, sa stiti ca atmosfera este minunata, relaxata si nu este deloc aglomerat. :thumbup:
admin:
Drum bun tuturor, stiu ca luni plecati spre insula eternei primaveri, iar Lidia face in 19 iulie switch-ul intre grupul de Azore si cel de Madeira. Inainte de a va ura o calatorie frumoasa si o vacanta plina de momente minunate, va scriu ca am speranta ca toata lumea este vaccinata, evitand in acest fel tot felul de teste. E costisitor, e cu emotii si cu oarecare efort sa te tot testezi.
Am recomandat in mod special celor care doresc sa calatoreasca sa se vaccineze, evitand in acest fel situatii de disconfort si emotii. Am scris mai multe articole aici pe forum, pe site, am postat pe facebook aceasta recomandare. Sa ne intelegem NU indemn lumea sa se vaccineze, ci doar INFORMEZ SI RECOMAND. Pentru cei nevvacinati este un pic dificil si probabil ca va fi si mai mult decat e acum, sa calatoreasca. In orice moment si rapid situatia de scenariu a unei tari se poate schimba din verde in portocaliu sau mai rau in rosu, la fel si conditiile de intrare intr-o tara sunt dinamice si greu previzibile. Se pare ca daca esti vaccinat poti calatori si in viitor destul de lejer, pt ca intentia este sa nu mai fie inchise facilitatile hoteliere.
Va scriu toate acestea pt ca am aflat ca in grupul de Azore 3 persoane nu sunt vaccinate si pentru ca Portugalia a trecut de la verde la portocaliu iar acum la rosu, o sa aiba nevoie de testare la plecarea din Portugalia, iar la sosire intra in carantina. Neplacut, mai ales dupa ce ai avut o vacata frumoasa, sa o termini in felul asta. Noi ca organizatori facem tot efortul ca lucrurile sa se desfasoare dpdv turistic si al socializarii cat mai bine, sunt implicati mult si emotional si va dati seama ca ne greu si noua ca la sfarsit de excursie in loc sa te bucuri de...bucuria celor pentru care ai muncit, sa vezi ca sunt intr-o situatie nu tocmai placuta. Din pacate in aceasta privinta nu avem ce face, nu avem solutii, masurile care se iau sunt independente de noi si tot ceea ce putem face este sa recomandam.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă