Bine ai revenit Lucian!
Nu sunt demult membra comunitatii SC, dar am avut norocul sa particip deja la 3 actiuni, si cu fiecare dintre ele pot sa-ti spun ca starea mea de spirit s-a imbunatatit simtitor. Pot spune ca sunt alt om acum. M-am regasit eu pe mine, desi pare stranie exprimarea, dupa mult timp, incep sa retraiesc. E dificil sa traiesti tu cu tine si sa simti ca nu traiesti, ca esti un "mort" viu. Am trait si eu sentimentele astea, dar important este ca mi-am dorit sa ies din starea aia care imi facea rau, am cautat pe net, si am gasit cea mai placuta surpriza a vietii mele de pana acum - SC.
Vorba Mariei si nu numai: cand stii sigur ca revii in tara, planifica-ti o iesire cu SC, si vei vedea lumea reala de aici. Dupa ce am participat la acele 3 actiuni reale ale SC, pot sa-ti spun ca e o oarecare mica - mare diferenta intre real si lumea virtuala de pe forum. Pe multi ii cunosc, dar lumea virtuala nu-i arata asa cum sunt ei in realitate - oameni extraordinari, toti cu problemele lor, dar atunci, in momentele alea, nu mai exista nimeni si nimic in jur, decat buna dispozitie si o stare de bine generala, pe care o animeaza obligatoriu inegalabilul GIGI
Vei vedea si simti singur, pe pielea ta toate astea, dar pana atunci ... fa-ti simtita prezenta pe forum, pentru ca asa cum spune Gigi pe undeva, oamenii incep sa se cunoasca la inceput din ce scriu, din ce zic, si ulterior se trece la etapa adevarata, cea reala a iesirilor cu SC.
Iti doresc sa iesi cat mai rapid din pasa proasta in care te afli, si sper ca macar citind povestirile noastre, uneori "ineptii", sa-ti readucem starea de bine