Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1165142 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

lucian75

• Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #1890 : Marți, 13 August 2013, 17:45 »
Am stat 3 zile mari si late in Goteborg,vineri sambata si duminica...dar spre deosebire de celelalte dati  nu prea am avut chef de plimbare ca inainte...anul trecut am fost intr-o sambata si in parcul de distractii....a fost o zi frumoasa,s-a bucurat copilul din mine :yeah:

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #1891 : Marți, 13 August 2013, 17:47 »
Bine ai revenit Lucian!

Nu sunt demult membra comunitatii SC, dar am avut norocul sa particip deja la 3 actiuni, si cu fiecare dintre ele pot sa-ti spun ca starea mea de spirit s-a imbunatatit simtitor. Pot spune ca sunt alt om acum. M-am regasit eu pe mine, desi pare stranie exprimarea, dupa mult timp, incep sa retraiesc. E dificil sa traiesti tu cu tine si sa simti ca nu traiesti, ca esti un "mort" viu. Am trait si eu sentimentele astea, dar important este ca mi-am dorit sa ies din starea aia care imi facea rau, am cautat pe net, si am gasit cea mai placuta surpriza a vietii mele de pana acum - SC.

Vorba Mariei si nu numai: cand stii sigur ca revii in tara, planifica-ti o iesire cu SC, si vei vedea lumea reala de aici. Dupa ce am participat la acele 3 actiuni reale ale SC, pot sa-ti spun ca e o oarecare mica - mare diferenta intre real si lumea virtuala de pe forum. Pe multi ii cunosc, dar lumea virtuala nu-i arata asa cum sunt ei in realitate - oameni extraordinari, toti cu problemele lor, dar atunci, in momentele alea, nu mai exista nimeni si nimic in jur, decat buna dispozitie si o stare de bine generala, pe care o animeaza obligatoriu inegalabilul GIGI  :-*

Vei vedea si simti singur, pe pielea ta toate astea, dar pana atunci ... fa-ti simtita prezenta pe forum, pentru ca asa cum spune Gigi pe undeva, oamenii incep sa se cunoasca la inceput din ce scriu, din ce zic, si ulterior se trece la etapa adevarata, cea reala a iesirilor cu SC.

Iti doresc sa iesi cat mai rapid din pasa proasta in care te afli, si sper ca macar citind povestirile noastre, uneori "ineptii", sa-ti readucem starea de bine  :D

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1892 : Marți, 13 August 2013, 18:51 »
Bine ai revenit Lucian !  :thumbup:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #1893 : Marți, 13 August 2013, 18:53 »
Bine ai revenit Lucian!  :bow:
Se pare ca Aprilie a reusit sa te inteleaga cel mai bine.  :)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1894 : Marți, 13 August 2013, 18:59 »
Multumesc, Geta. Asa sunt eu, imi recunosc greselile si le repar.  :angel:

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1895 : Marți, 13 August 2013, 19:01 »
Bine v-am....regasit :)

poate am cam exagerat...insa cum am spus si mai inainte....de ceva timp am o stare proasta de irascibilitate amestecata cu amaraciune in suflet,singuratate...ce mai,cam toate ingredientele necesare ptr a fi dat peste cap foarte repede...

insa gata,mi-am invatat lectia,va avertizez de la inceput...poate o sa fiu prea agasant ptr unele persoane,poate o sa enervez pe altii prin prezenta mai agresiva pe forum...insa nu a fost decat un mijloc de a combate singuratatea,de a iesi din aceasta pasa proasta...stiu ca in mare parte numai de mine depinde totul...insa din pacate am obiceiul de a complica si mai mult situatii simple...

PS ...aprilie nu a avut intentii rele,si ea trece prin momente poate mult mai grele...si la starea prin care treceam nu mi-a trebuit prea mult sa rabufnesc...ii pare rau de ce s-a intamplat...dar oricum i-am promis ca nu scapa asa usor :P ma mai gandesc pana la prima ocazie in care poate ne inalnim :)

Luciene...ce ți-o iei...! Mă lași singur așa...ha!? ;D

Aprilie vreau și eu....ce i-ai dat lui Luci de e așa vesel!  :blush:  :D
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline gabi_nico

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #1896 : Joi, 15 August 2013, 15:48 »
Buna ziua! Eu sunt Gabriela, sau Gabi mai pe scurt, sunt din Braila si m-am inscris de curand.

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1897 : Joi, 15 August 2013, 16:01 »
Ceao Gabi! Bine ai venit!  :flori:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline gabi_nico

• Newbie
  • *
« Răspuns #1898 : Joi, 15 August 2013, 16:18 »
Bine v-am gasit! Mai multe amanunte cum pot afla?

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #1899 : Joi, 15 August 2013, 20:28 »
gabi, cred ca depinde de amanunte. Si eu sunt noua. Am citit multe din postarile de pe forum si chiar par veseli oamenii astia, daca pot sa zic asa.
o sa vezi ca multi dintre ei sunt mai vechi pe forum si au multe postari si probabil se si cunosc intre ei.
eu m-am inscris la excursia pt sibiel (sf de septembrie) si probabil asta e pasul care trebuie facut si cel mai firesc. mers si socializat cat mai repede, ca o luam pe campii....

ne auzim!

Offline gabi_nico

• Newbie
  • *
« Răspuns #1900 : Vineri, 16 August 2013, 08:38 »
Buna dimineata! Am vazut ca scrii despre excursia in Sibiel, dar am vazut ca pentru cei noi exista alte excursii. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti trebuie sa vina in Bucuresti?

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1901 : Vineri, 16 August 2013, 10:53 »
Buna gabi..nu am participat pana acum la vre-o excursie dar cred  ca drumul de la braila la bucuresti trebuie sa-l faci pe cont propriu.
la ooricare excursie te poti inscrie din cate stiu...

Offline gabi_nico

• Newbie
  • *
« Răspuns #1902 : Vineri, 16 August 2013, 16:40 »
Buna! Multumesc Lucian!

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #1903 : Sâmbătă, 17 August 2013, 11:51 »
gabi, eu m-am grabit pt excursia la sibiel, pt ca am vazut ca pt cei noi nu sunt momentan excursii si sunt intr-o stare in care trebuie si vreau neaparat sa ies mai repede sa vorbesc cu alti oameni la fel ca mine. E prima excursie la care m-am inscris, pur si simplu pe asta am ales-o.
Recomand cat mai repede sa alegi ceva, cred ca iti va face bine o iesire (asta o zic si pt mine).

Offline Luana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #1904 : Duminică, 18 August 2013, 18:27 »
buna,Gabi!ma bucur ca a mai aparut cineva din Braila.putem tine legatura si venim impreuna la buc cand vom merge in excursii :)