Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147185 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #1875 : Miercuri, 07 August 2013, 06:38 »
Ba să audă, să vadă, să simtă. El și toți bărbații lumii  ;D

Hei, v-ați luat o...cameră? =))
Dacă nu trebuia să plec acum acum, veneam si io după voi. Vă mutam din triplă în apartament :happy:

Have fun!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1876 : Sâmbătă, 10 August 2013, 16:13 »
Lucian, fetele GetaD, Adda ți-au răspuns.
Mai adaug și eu, un răspuns mai ...direct la întrebarea ta indirectă :):

Singles Camp nu e un concept construit pe direcția dating, matrimoniale.
Nu că ar fi exclus sau interzis.
Am scris lung, întortocheat si cu paranteze - dar sper că ideea de bază e evidentă.
Draga mea 'Woander', o expunere mai clara, argumentata despre conceptul+actiunile SC nici ca se putea!
I agree cap-coada :love: :love: :love:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1877 : Sâmbătă, 10 August 2013, 16:34 »
Copii...eu mi-am luat jucariile si m-am mutat pe chat...suntem  :offtopic: :giggle:
Mda..acum am ajuns sa citesc si aici...
Ai dreptate, Adda...uneori putem fi  :offtopic:
Dupa cate stiu, din cei care participa in mod fizic la actiuni SC, o parte sunt aparitii meteorice.
Inclin sa cred ca viseaza sa gaseasca aici jumatatea aia ideala,ceea ce nu e imposibil, dar foarte putin probabil, nu mai reiau motivele expuse de Woanderland, a facut-o ea extrem de bine.Dezamagiti ca SC nu e o agentie matrimoniala...dispar.
Cei care au considerat ca acest concept al SC, cu oamenii lui si actiunile lui 'le vine manusa', au ramas fideli si macar de cateva ori pe an se inscriu la aceste actiuni(desigur in functie de distanta, timp liber, etc).
A nu se intelege ca am ceva impotriva agentiilor matrimoniale sau a altor actiuni gen 'cunoaste-ti jumatatea'.
Consider ca SC este o perioada de tranzitie, perioada din viata pe care o strabati singur, iar pentru acea perioada este MINUNAT sa gasesti oameni asemanatori cu tine, cu multi simti ca ai afinitati, oameni 'open-minded', civilizati, cu mult bun simt, cu o parte legi prietenii.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #1878 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:02 »
Mai sunt si cei care dispar rapid pentru ca perioada lor de tranzitie a fost din fericire foarte scurta.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #1879 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:55 »
Mai sunt si cei care dispar rapid pentru ca perioada lor de tranzitie a fost din fericire foarte scurta.
Corecta adaugarea  O0

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #1880 : Sâmbătă, 10 August 2013, 22:50 »
Si de aceea SC e important. Ajuta in cazul perioadei de tranzitie sau celorlalte perioade din viata. E ca in viata. Unii vin, altii pleaca, altii raman.
Ma bucur ca exista SC.
Incerc sa ma incurajez singura, si sa fiu optimista.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1881 : Duminică, 11 August 2013, 11:32 »
Tine-o tot asa! :thumbup:

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #1882 : Duminică, 11 August 2013, 11:42 »
Ma bucur ca exista SC.

Ma bucur ca ne-ai gasit! Bine ai venit!  :flori: Continua sa fii optimista si lucruri bune ti se vor intampla.

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1883 : Duminică, 11 August 2013, 18:40 »
Și uite cum se încurajează amazoanele între ele... :whistle:  ;D

Sunt de acord cu voi, SC este un mod plăcut de a-ți petrece  timpul de „singurel”, nu singurel. :angel:

Și...dacă se întâmplă să găsești pe cineva irezistibil...arrr! ;D...se întâmplă. :blush:

Sper ca perioada asta, chiar dacă e minunată, să fie cât mai scurtă...pentru binele nostru.  :faint:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline Mirela MIHALEA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #1884 : Luni, 12 August 2013, 19:50 »
Buna,

Ma numesc Mirela, sunt singura, timida si am intrat in SinglesCamp de curiozitate.
O prietena de pe Facebook mi-a spus de voi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #1885 : Luni, 12 August 2013, 19:56 »
Bine ai venit Mirela!  :)

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1886 : Marți, 13 August 2013, 00:52 »
Bine ai venit Mirela! Nu îți face probleme că ești timidă...mai ne trebuiesc vreo doi-trei și facem CLUB.  :blush: :) Ai găsit locul potrivit.  ::)
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #1887 : Marți, 13 August 2013, 16:55 »
Bine v-am....regasit :)

poate am cam exagerat...insa cum am spus si mai inainte....de ceva timp am o stare proasta de irascibilitate amestecata cu amaraciune in suflet,singuratate...ce mai,cam toate ingredientele necesare ptr a fi dat peste cap foarte repede...

insa gata,mi-am invatat lectia,va avertizez de la inceput...poate o sa fiu prea agasant ptr unele persoane,poate o sa enervez pe altii prin prezenta mai agresiva pe forum...insa nu a fost decat un mijloc de a combate singuratatea,de a iesi din aceasta pasa proasta...stiu ca in mare parte numai de mine depinde totul...insa din pacate am obiceiul de a complica si mai mult situatii simple...

PS ...aprilie nu a avut intentii rele,si ea trece prin momente poate mult mai grele...si la starea prin care treceam nu mi-a trebuit prea mult sa rabufnesc...ii pare rau de ce s-a intamplat...dar oricum i-am promis ca nu scapa asa usor :P ma mai gandesc pana la prima ocazie in care poate ne inalnim :)

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #1888 : Marți, 13 August 2013, 17:26 »
  :yeah: In sfarsit, ma bucur ca au stat de vorba adultii din voi :kissing:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1889 : Marți, 13 August 2013, 17:27 »
Bine (ca) ai (re) venit!  :)   Nu stiu pe forum cum o sa-ti fie (acum, vara, se scrie putin, lumea e plecata care-incotro), dar la intalnirile in real o sa-ti placa sigur cu noi, ai sa vezi!  :D
Ai grija pe-acolo prin nord, lipsa soarelui duce la lipsa vitaminei d, care duce la stari din astea... Imi zicea fiica-mea ca unul dintre primele lucruri care li s-au spus studentilor straini in Suedia a fost sa se vitaminizeze si mineralizeze suplimentar fata de aportul din alimente, tocmai din cauza ca lungile nopti nordice ii afecteaza si pe ei, pe localnici, si cu atat mai mult pe noi, astia mai meridionali....