Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MILI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #825 : Duminică, 12 Februarie 2012, 12:49 »
Multumesc celor care mi-au transmis binete. Continui sa ma plimb dar nu vreau sa obosesc, deci  prefer sa-mi fac plimbarea pe  o carare deschisa si nu un labirint din care nu stiu cum sa ies!
Puteti sa-mi povestiti cateva din experientele voastre de cand sunteti in acest club.
Sincer mi-ar placea foarte mult sa se organizeze intalniri live intr-un cadru placut, intim, intr-un club de exemplu, unde sa se desfasoare mici actiuni pe diferite teme ca publicul sa se cunoasca mai bine. Cred ca ar fi foarte benefic si interesant pentru toata lumea caci ai posibilitatea sa cunosti oameni aflati in  situatia ta. 
Sunt de acord cu taberele dar acestea nu ti le poti permite ori de cate ori ti-ai dori caci ai nevoie de timp si bani. Sunt actiuni mai ample care necesita un mic efort material si poate nu toata lumea isi permite. Pana acolo daca ai avea posibilitatea sa cunosti oamenii mai bine, pe cei care sunt ca tine ai avea posibilitatea sa te integrezi mult mai usor si sa te implici mai lesne in miezul  actiunilor.
Sunteti de acord cu mine?
Daca nu am fost foarte explicita este ca nu mi-am baut cafeaua si ca atare ar fi bine sa ma opresc, sa merg sa-mi savurez cafeaua si sa-mi pun ordine in idei.
Multe zambete! :)

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #826 : Duminică, 12 Februarie 2012, 14:28 »
Chiar si fara ajutorul cafelei, ai reusit sa te faci explicita. Ai perfecta dreptate cand iti doresti niste intruniri pe viu. Nici eu nu sunt foarte veche in aceasta comunitate si, ca si tine consider ca avem nevoie de mai multa interactiune. Daca ai sa intri pe topic-Singles Camp in zona:Bucuresti si ai sa citesti, ai sa constati ca au loc intalniri intre membrii comunitatii si pe viu. Tot acolo poti veni cu idei, propuneri care pot avea sustinere din partea celor interesati. In felul acesta ii poti cunoaste pe cei compatibili profilului tau. Mult succes! :)

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #827 : Duminică, 12 Februarie 2012, 16:48 »
Bine ai venit Mili....cu rabdare vei ajunge sa ne cunosti...unii suntem activi mai mult pe forum...altii mai activi in actiuni...dupa timp, buget, chef...! :D
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Piro

• Vizitator
« Răspuns #828 : Duminică, 19 Februarie 2012, 16:10 »
Sal'tare lume! Ma cheama Dragos, sunt din Constanta, dar acum sunt la facultate in Iasi, anu 4 la Automatica si Calculatoare. Am 23 ani, lucrez ca programator de 6 luni si din cauza lipsei timpului nu prea apuc sa intalnesc persoane noi, si cam asta este motivul pentru care am intrat pe acest forum, sper sa cunosc lume interesanta aici! Nu stiu daca mai sunt useri in jur de 20 ani, sper ca am nimerit bine :))

Offline ralucad

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #829 : Duminică, 19 Februarie 2012, 17:05 »
Salutari!!

Bine v-am gasit! Foarte interesant proiectul acesta si doresc sa felicit pe cei care l-au initiat si il sustin!

Ma alatur si eu, din Iasi, comunitatii Singles Camp si sper ca vom reusi sa ne salutam si intr-un cadru mai putin virtual. Momentan astept cu nerabdare sa mai treaca iarna pentru ca nu sunt un fan al anotimpului rece (il savurez la ceai cald/vin fiert)... Ca planuri de viitor pe termen mediu(?) am pus ochii pe evenimentul din aprilie si mi-ar placea sa particip la vizita la manastirile din Bucovina... pana atunci insa ne mai auzim pe forum,  poate ma lamuresc si eu cum se poate infiinta vreun club in iasi (eu sunt pasionata de fotografie si jocuri de societate - board games - de exemplu)...

Si pentru ca de-acuma se termina weekend-ul va urez sa aveti o saptamana frumoasa!!

Numai bine,
Raluca

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #830 : Duminică, 19 Februarie 2012, 19:20 »
Bun venit Mili, Dragos si Raluca  :)
Sper sa va simtiti bine aici, nici eu nu-s prea veche, dar m-am acomodat aici si ma simt foarte bine. Va astept sa mai schimbam pareri pe forum si sa ne cunoastem mai bine, astfel si interactiunile face-to-face vor fi mai relaxate. :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #831 : Duminică, 19 Februarie 2012, 22:56 »
Bun venit celor noi! :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

llum71

• Vizitator
« Răspuns #832 : Duminică, 19 Februarie 2012, 23:21 »
Buna seara si bine v-am gasit!!! E frumos ce se intampla aici!!!!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #833 : Duminică, 19 Februarie 2012, 23:32 »
bun venit Ilum. :)

oani

• Vizitator
« Răspuns #834 : Luni, 20 Februarie 2012, 09:27 »
Buna dimineata,
 sunt Oana din Tm, Singles Camp suna interesant intr-un moment in care simt nevoia de o schimbare in concediile mele,
 bine v-am gasit si o saptamana usoara tuturor  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #835 : Luni, 20 Februarie 2012, 09:28 »
Bun venit Oana si Ilum  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

llum71

• Vizitator
« Răspuns #836 : Luni, 27 Februarie 2012, 08:14 »
Bun venit celor noi!!! Desi nici eu nu sunt de prea mult timp pe aici...subscriu celor spuse de Mili.. ;)

Offline sorins

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #837 : Sâmbătă, 03 Martie 2012, 15:47 »
Sorin Savu, bucurestean, inginer software pasionat de tir cu arcul, gatit si psihologie (nu neaparat in aceasta ordine)
The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #838 : Sâmbătă, 03 Martie 2012, 20:16 »
Bun venit, Sorin & all! Au inceput sa ma sune unii prieteni sa le dau detalii pentru prietenii prietenilor prietenilor, care au auzit de SC de la mine.  ;) Nu sunt un foarte bun "promoter", asa ca daca imi iese, inseamna ca mie-mi place intr-adevar. Sper ca si voi sa va simtiti la fel de bine aici! O0

Offline Cristina M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #839 : Duminică, 04 Martie 2012, 14:25 »
Bine v-am gasit!
Sunt Tina, din Arad, de putina vreme in aceasta comunitate, unde sper sa ma simt bine.