Multumesc celor care mi-au transmis binete. Continui sa ma plimb dar nu vreau sa obosesc, deci prefer sa-mi fac plimbarea pe o carare deschisa si nu un labirint din care nu stiu cum sa ies!
Puteti sa-mi povestiti cateva din experientele voastre de cand sunteti in acest club.
Sincer mi-ar placea foarte mult sa se organizeze intalniri live intr-un cadru placut, intim, intr-un club de exemplu, unde sa se desfasoare mici actiuni pe diferite teme ca publicul sa se cunoasca mai bine. Cred ca ar fi foarte benefic si interesant pentru toata lumea caci ai posibilitatea sa cunosti oameni aflati in situatia ta.
Sunt de acord cu taberele dar acestea nu ti le poti permite ori de cate ori ti-ai dori caci ai nevoie de timp si bani. Sunt actiuni mai ample care necesita un mic efort material si poate nu toata lumea isi permite. Pana acolo daca ai avea posibilitatea sa cunosti oamenii mai bine, pe cei care sunt ca tine ai avea posibilitatea sa te integrezi mult mai usor si sa te implici mai lesne in miezul actiunilor.
Sunteti de acord cu mine?
Daca nu am fost foarte explicita este ca nu mi-am baut cafeaua si ca atare ar fi bine sa ma opresc, sa merg sa-mi savurez cafeaua si sa-mi pun ordine in idei.
Multe zambete!