Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1148701 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #135 : Duminică, 28 Martie 2010, 15:33 »
multumesc de apreciere @Catherinna :)

cu rabdare, intelegere si diplomatie vom reusi sa invatam si sa stapanim tehnologia computerului, informatia internetului si binenteles forumul :)

adria

• Vizitator
« Răspuns #136 : Duminică, 28 Martie 2010, 15:49 »
vreau sa le spun tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de florii "la multi ani, multa sanatate si distractie cat cuprinde"

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #137 : Duminică, 28 Martie 2010, 18:46 »
Am postat cu acceptul Damyei, una dintre pozele primite de la ea. Impreuna cu "bine v-am gasit!"

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #138 : Duminică, 28 Martie 2010, 18:51 »
@Damy bine ai venit, te asteptam sa stam la o poveste :) un blond frumos ai, un par la fel de frumos :)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #139 : Duminică, 28 Martie 2010, 19:38 »
Damy bun venit! Ce poza frumoasa! Ireala parca.

Offline octy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #140 : Duminică, 28 Martie 2010, 20:52 »
VA SALUT , GENERATIE DE LUT!
doamne as vrea sa cunosc cat mai multa lume, sa ma distrez ca doar am 31 de ani si nu 100, dar nus tiu cum sa socializez!
cum s afacem sa ne cunoastem, sa ne petrecem, mai ales ca avem una si aceeasi problema, singuratatea1eu nu a mai fost singura si imi este foarte greu!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #141 : Duminică, 28 Martie 2010, 20:57 »
@octy, te ajutam daca ne lasi sa o facem si mai ales sa ne povestesti despre tine

AICI E O POSIBILITATE

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #142 : Duminică, 28 Martie 2010, 21:15 »
Salut si eu pe toata lumea, sper ca in timp sa ne cunoastem, deocamdata marcutza mii draga tare  :-*

Asa am simtit si eu in legatura cu tine, marcutza, inainte sa ne cunoastem personal! Credeam ca e doar o impresie pe care ai vrut sa o lasi pe net! Esti mult mai tanara, mai frumoasa,  esti inteleapta si extrem de echilibrata! Ferice de cel care te va cuceri in viitor si mare pierdere pentru acela care nu a stiut sa te pastreze! Sa fii fericita si sa ramai neschimbata! As fi bucuroasa sa ma consideri pe mai departe printre prietenele tale!  La fel sper sa fie si cu tine, awana, care cu siguranta vei gasi um barbat care sa te merite, sa te ocroteasca si sa te protejeze ca pe o floare rara si delicata ce esti! Cat despre tine, adria, tu esti o femeie puternica si cu doi copii minunati, pentru cresterea carora te felicit, sperand , deasemenea sa ramanem pirietene bune!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #143 : Duminică, 28 Martie 2010, 21:21 »
Doamne @carmen...am rosit...sincer...multumesc de apreciere, de cuvintele frumoase...pt toate fetele de ieri aceleasi aprecieri am si eu...
cu siguranta si categoric vom ramane prietene, nu incape discutie altfel :*:*:*

Offline damya

• Newbie
  • *
« Răspuns #144 : Duminică, 28 Martie 2010, 23:02 »
Sunt in Hong_Kong. Asta a ales Admin-ul, nu are gusturi proaste pentru ca i-am trimis mai multe sa aleaga... Am petrecut o vacanta de vis impreuna cu o colega de facultate care are o fiica acolo exceptionala, olimpica la noi in tara.Si mama e o femeie de exceptie si sper s-o aduc in proiectul nostru.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #145 : Luni, 29 Martie 2010, 09:24 »
@damy, o asteptam si pe ea printre noi :)
ne poti povesti despre excursia in Hong-Kong ?:) chiar si imagini daca ai si vrei sa ni le impartasesti :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #146 : Luni, 29 Martie 2010, 12:15 »
nu ma pricep prea bine dar cred ca prenume, si ceva despre tine..

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #147 : Luni, 29 Martie 2010, 12:20 »
nu ma pricep prea bine dar cred ca prenume, si ceva despre tine..
imi cer scuze, raspunsesem lui emanuellen.. la o intrebare de pe pagina 1!!
asa ca mai am muult de citit.. simt ca ma ingenuncheaza informatia pe care o am de vazut inainte de a mai scrie ceva aici..

bye for now.. merg la lectura!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #148 : Luni, 29 Martie 2010, 12:21 »
Doamne @carmen...am rosit...sincer...multumesc de apreciere, de cuvintele frumoase...pt toate fetele de ieri aceleasi aprecieri am si eu...
cu siguranta si categoric vom ramane prietene, nu incape discutie altfel :*:*:*

ce a fost ieri? :)

Offline damya

• Newbie
  • *
« Răspuns #149 : Marți, 30 Martie 2010, 06:16 »
Voi reveni cu amanunte referitoare la excursie. Momentan nu am timp si nici dispozitie pentru ca am de-aface cu sistemul sanitar... Nu ca medicii ar fi slab pregatiti cum,intamplator vad la televizor ca spune presedintele,ci cu statul la cozi din cauza slabei informatizari a sistemului. Toata lumea scrie, in acest sistem! Din 1998 se tot incearca un sistem unitar de informatizare a sanatatii si nu s-a reusit nici in ziua de azi.In timp ce in alte tari vezi istoricul bolii unui pacient,punand un diagnostic corect, la noi se face internarea manual, deci nici datele pasaportale ale pacientului nu le avem la nivel national! Sa mai amintesc de faptul ca aparatura este atat de depasita in spitale incat nu poate fi legata in retea pentru a obine certificatul electronic al pacientului... Si dom'presedinte vorbeste de medici... Nu sunt medic, nu le iau apararea, dar la ce salarii au si la ce dotari(inclusiv lipsa medicamentelor), ma si mir cum isi mai fac treaba. Si avem destui medici de exceptie in tara!