Ziua buna, oameni buni! (zise ea optimista; adica eu)
Consimtit cu mine insami (elegant vorbind, caci de fapt am fost intr,un fel constransa de situatie...haha), a ma inscrie pe straduta voastra, avand in vedere singurul motiv, anume in cautare de colegi de vacante.
Ei, bine, aseara spre miezul noptii am gasit acest loc(as), nici prin cap nu mi,a trecut sa tastez o simpla cautare pe nenea Google, de partener de vacanta, desi de vreo 2 saptamani incerc din rasputeri (si inutil, implicit) sa conving prietenele mele sa mearga la scaldat, la soare, peste granite as fi dorit eu- apa este clara, mai calda si mai civilizata- cat tot avem o vara la indemana; ei, bine, niciun rezultat. Sper sa fie de bun augur hotararea mea de a ma alatura voua, am rasfoit din forum o bucata, nu am retinut cat de mare este comunitatea aici, am retinut ce scop are ,,singlescamp'' si am dedus ca din aceasta cauza nici nu voi detalia prea mult despre mine si cum dau eu din maini in viata mea reala, nedorind a va incarca inutil cu date personale.
So, nu fac parte nici din grupa mica (citez de undeva de pe forum ,,grupa mica'' insemnand cumva la vreo 30 de ani) , dar nici la grupa seniori nu ma incadrez. Bine...ulterior voi afla si eu unde ma incadrez

))
So (no 2), ,,Sun_ray'' probabil asortat la cozile mele blonde impletite de cele mai multe ori, imi plac palariile si cred ca orice fel de bascalie, precum zice subtil si poza duduii dragute din poza mea de profil, ador sa schiez, inot (dar nu la nivel de performanta), deci si scaldatul este una din pasiunile mele de orice anotimp, sunt innebunita dupa orice zgomot asezat de corzile chitarii ce gadila urechea, in ultimii 2 ani (si asta) mi,am luat lumea in cap si am fost singura la mare neavand cu cine sa impart macar drumul, iernile am avut gasca de iesit in Alpi, din fericire, dar cand am timp liber nu ma prea aliniez cu multa lume cat sa plec de cate ori vreau, iar asta este un neajuns.
Profesional, am (ceva) invataturi dobandite postuniversitar (mai exact cativa ani buni si dupa facultate), locuiesc si dau din maini pe fisa postului in Bucuresti si restul mai scriu pe parcurs, daca mai e cazul; zic sa mai las loc de litere si altora si sa nu monopolizez eu tot spatiul cu laude.

)) Mi,ar placea sa leg prietenii si sa avem de petrecut timp in plimbari (in principiu muncesc foarte mult, zi lumina, dar si concediile cand le am, le vreau afara, nu dormind, lenevind sau tastand pe chaturi).
Cu bine si pe curand!