Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1148119 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline estera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3810 : Marți, 03 Iulie 2018, 08:56 »
Hello , happy people! :)
Sunt Elena, am 36 de anisori (pt ca simt ca n-am vazut si n-am trait tot ce se putea pana acum). Dar niciodata nu e prea tarziu si clipa de azi conteaza, am invatat greu , dar sigur. Pe pielea mea |o  ;D. Recent am fost la primul raliu din viata mea ( ca spectator, desi m-ar tenta si ca pilot), iar cel mai in varsta concurent avea 77 de ani, si nu parea sa conteze.
Am vizitat pana acum doar o mica parte din Romania si doua orase europene. De ce? Pt ca eram single si n-am putut iesi din mentalitatea asta (adica o sa vina persoana aia cu care o sa merg peste tot si n-am intalnit-o inca, si poate el a fost deja peste tot...)
Felicitari pt ce faceti si de-abia astept sa va cunosc :applause:

Offline Gabi p

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #3811 : Marți, 03 Iulie 2018, 10:26 »
Buna Elena (estera),
Bine ai venit in acest grup...o sa-ti placa....totul e sa te inscrii... in ce excursie crezi ca ti se potriveste...
O zi buna  :)
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline Fluturas88

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #3812 : Miercuri, 04 Iulie 2018, 16:19 »
Salutare grup,stie cineva cum se invinge frica de orele de conducere?

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #3813 : Miercuri, 04 Iulie 2018, 20:19 »
Fluturas, cred ca pe topicul de Chat e mai potrivita aceasta intrebare, se poate povesti orice acolo fara sa fii  :offtopic: ;)

Sa lasam aici loc celor noi sa se prezinte , iar noi sa le uram bun venit tuturor.  :flori:

Invitatia este valabila pentru toti new entry, puteti sparge gheata ...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3814 : Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 06:36 »
estera, bine ai venit. M-a scuturat bine postarea ta. In partea in care ne spui de ce n-ai calatorit.
Da, asa facem... Bine ca ne mai si trezim.
Hai, sa ai calaltorii frumoase!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline sun_ray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #3815 : Miercuri, 11 Iulie 2018, 12:04 »
Ziua buna, oameni buni! (zise ea optimista; adica eu)
Consimtit cu mine insami (elegant vorbind, caci de fapt am fost intr,un fel constransa de situatie...haha), a ma inscrie pe straduta voastra, avand in vedere singurul motiv, anume in cautare de colegi de vacante.
Ei, bine, aseara spre miezul noptii am gasit acest loc(as), nici prin cap nu mi,a trecut sa tastez o simpla cautare pe nenea Google, de partener de vacanta, desi de vreo 2 saptamani incerc din rasputeri (si inutil, implicit) sa conving prietenele mele sa mearga la scaldat, la soare, peste granite as fi dorit eu- apa este clara, mai calda si mai civilizata- cat tot avem o vara la indemana; ei, bine, niciun rezultat. Sper sa fie de bun augur hotararea mea de a ma alatura voua, am rasfoit din forum o bucata, nu am retinut cat de mare este comunitatea aici, am retinut ce scop are ,,singlescamp'' si am dedus ca din aceasta cauza nici nu voi detalia prea mult despre mine si cum dau eu din maini in viata mea reala, nedorind a va incarca inutil cu date personale.
So, nu fac parte nici din grupa mica (citez de undeva de pe forum ,,grupa mica'' insemnand cumva la vreo 30 de ani) , dar nici la grupa seniori nu ma incadrez. Bine...ulterior voi afla si eu unde ma incadrez :)))
So (no 2), ,,Sun_ray'' probabil asortat la cozile mele blonde impletite de cele mai multe ori, imi plac palariile si cred ca orice fel de bascalie, precum zice subtil si poza duduii dragute din poza mea de profil, ador sa schiez, inot (dar nu la nivel de performanta), deci si scaldatul este una din pasiunile mele de orice anotimp, sunt innebunita dupa orice zgomot asezat de corzile chitarii ce gadila urechea, in ultimii 2 ani (si asta) mi,am luat lumea in cap si am fost singura la mare neavand cu cine sa impart macar drumul, iernile am avut gasca de iesit in Alpi, din fericire, dar cand am timp liber nu ma prea aliniez cu multa lume cat sa plec de cate ori vreau, iar asta este un neajuns.
Profesional, am (ceva) invataturi dobandite postuniversitar (mai exact cativa ani buni si dupa facultate), locuiesc si dau din maini pe fisa postului in Bucuresti si restul mai scriu pe parcurs, daca mai e cazul; zic sa mai las loc de litere si altora si sa nu monopolizez eu tot spatiul cu laude. :))) Mi,ar placea sa leg prietenii si sa avem de petrecut timp in plimbari (in principiu muncesc foarte mult, zi lumina, dar si concediile cand le am, le vreau afara, nu dormind, lenevind sau tastand pe chaturi).

Cu bine si pe curand!
,Life consists not in holding good cards, but in playing those you hold well''.
Semnatura...alta data. :)

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #3816 : Miercuri, 11 Iulie 2018, 20:29 »
Foarte frumos sun_ray, bine ne-ai gasit, sigur iti vei da seama ca grupele sunt foarte relative, deoarece nu ce scrie in CNP e important ci ceea ce purtam efectiv din ce scrie acolo.
Apropo cred ca am vazut ca esti interesata de excursia in Samotraki, daca imi permiti ti-o recomand grupul e super.
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3817 : Joi, 12 Iulie 2018, 05:31 »
sun_ray, bine ai venit, cu stilul tau jucaus, cu tot.
Grupa mica, cica pe pana la 37.
Dar asta cu grupele conteaza doar pentru cine a inventat-o si s-a numit si responsabil. Nu spui cine, se simte el.  >:D
Sa ai vacantele pe care ti le doresti... Hai ca ai nimerit bine pe aici!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline sun_ray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #3818 : Joi, 12 Iulie 2018, 08:24 »
Multu', multu', Ovi..., Wonder...:)
,Life consists not in holding good cards, but in playing those you hold well''.
Semnatura...alta data. :)

Offline Florentina P

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3819 : Luni, 16 Iulie 2018, 23:00 »
Hello :) pare ca am dat de niște oameni mișto  :bow:

Offline Gabi p

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #3820 : Marți, 17 Iulie 2018, 08:12 »
Da, oameni faini si excursii minunate...o sa te convingi  :)
Bine ai venit in grup, Florentina.
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #3821 : Miercuri, 18 Iulie 2018, 23:06 »
@sun_ray, @florentina, nu-i rau deloc, sa faceti un popas pe aici
cat despre grupa de la gradinita ... nush, tre sa va evaluez nitel  :whistle:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline Louie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #3822 : Duminică, 22 Iulie 2018, 10:14 »
Buna dimineata  :)

Sunt nou venita in grup si este si prima data cand scriu intr-un forum.
Am auzit intamplator de Singles Camp prin cineva care auzise de la altcineva... si tot asa.
Dar sa ma prezint pe scurt:
- sunt din Bucuresti
- imi place natura si binenteles imi plac excursiile (altfel n-as fi aici, nu?)
- pasionata de filme si literatura
- sunt sociabila si intotdeauna incantata sa cunosc oameni interesanti

Tocmai m-am inscris in excursia pentru Azuga din 10-12 August 2018, pentru ca excursiile de relaxare sunt cele mai potrivite pentru mine. Imi plac drumetiile, dar nu sunt in stare sa urc pe munte, desi am reusit totusi sa urc 1480 de trepte pana la Cetatea Poenari! Nu ma intrebati cum! :)

Cam asta ar fi, deocamdata. Abia astept sa ne cunoastem si sa calatorim!  :)
„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3823 : Duminică, 22 Iulie 2018, 18:07 »
Louie, bine ai venit!

Sper sa te simti bine cu noi!

Offline Louie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #3824 : Duminică, 22 Iulie 2018, 20:18 »
Multumesc!  :)
„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain