Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1148234 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Sorrin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3765 : Duminică, 24 Iunie 2018, 08:24 »
Salutare
Sunt Sorin, 39 de ani (încă, huh!) Open minded, civilizat, educat, deprimat și divorțat. Prima mi-o luat casa , a doua mi-o luat copilul. A mai rămas un suflet mare și un spirit de aventură...o mașină un card un corp bine clădit și un job decent. Sper să gustați umorul negru, am stat vreo 16 ani prin câteva țări din care 8 în uk.  Era frumos să prind un loc la felix la petrecere...
Îmi pare bine să vă cunosc, oricum...
Scuze pt. "caligrafie ", tastez de pe telefon.
Cele bune! 😉😊😁

Offline gigel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #3766 : Duminică, 24 Iunie 2018, 09:14 »
buna dimineata Sorin!!!

Bine ai venit in acest grup, ai sa descoperi singur ca ai luat o hotarire inteleapta ca te ai inscris SC,
e deajuns sa te hotarasti si sa mergi intr-o vacanta, acolo unde crezi ca iti va face placere sa ajungi si vei gasi persoane cu aproximativ aceleasi placeri ca si ale tale.  :) sunt sigura ca vei socializa si te vei simti foatre bine ;)

sa ai o duminica frumoasa!

Offline Anemona27

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #3767 : Duminică, 24 Iunie 2018, 10:15 »
Salut!

Sunt Amelia din Ploiesti si m-am alaturat acestui concept, oamenilor ce il sustin pentru a socializa.
Cred ca sunt dependenta de munca, iubesc muzica, participarea la concerte si piese de teatru.
Sunt fan Depeche Mode, U2, Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars si rad mult.

All the best!

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #3768 : Duminică, 24 Iunie 2018, 12:10 »
Buna Amelia, ma bucur ca ne-ai gasit, din preferintele muzicale cred ca te vei integra foarte bine in grup, te atentionez doar ca dependenta de munca va fi schimbata cu depenedenta de excursii alaturi de SC, crede-ma e pe incercate  ;) :) :)
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #3769 : Duminică, 24 Iunie 2018, 13:09 »
Amelia si Sorin, bine ati venit in randurile noastre.
Sorin mai sunt locuri la Minivacanta in Ardeal, unde ne vom intalni cu petrecareti de la Baile Felix. *|*

Offline Anemona27

• Newbie
  • *
« Răspuns #3770 : Duminică, 24 Iunie 2018, 17:51 »
Mulțumim!

Merg la Lacul de Smarald.
Sigur ca voi descoperi aici și în excursii oameni de calitate.
😊

Offline Sorrin

• Newbie
  • *
« Răspuns #3771 : Duminică, 24 Iunie 2018, 17:52 »
Bine v-am găsit, mulțumesc de primire.
În legătură cu Felix, voiam să ajung acolo direct de la Baia Mare, nu îmi permit mai mult de două zile, dar e ok. O să aleg Călimanii sau Cheile Turzii sau oricare alta. Chiar mă bucur că v-am găsit.
O precizare importantă, am uitat să specific în prima postare că sunt misogin și lăudăros. (Cred că v-ați dat seama, din stilul scriiturii🤓)

Să aveți o seară frumoasă!☺

Offline bluesky85

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Nimic fara Dumnezeu
« Răspuns #3772 : Duminică, 24 Iunie 2018, 18:09 »
Bluesky85, asta ai inteles din ce am spus eu?
Poate ca te-au lamurit mai bine, mai cu rabdare si blandete Nina si noiembrie, dar eu tot simt nevoia sa zic...
Ce sa mai zic? Sau cum sa zic, sa fie clar si fara interpretari ciudate?
1.  :rtfm: (pune cursorul pe emoticon, sa vezi si textul)
si
2.

Am inteles cum sta treaba. Nu e nevoie sa folosesti emoticoane de genul Wonderland. Chiar NU e nevoie sa jignesti. Nici nu ne cunoastem si te grabesti cu jigniri ca nu-mi folosesc creierul. Te rog frumos sa te abtii pe viitor prietene ! Multumesc frumos pentru intelegere
Iubirea este singura forta din univers care transcende spatiul si timpul

Offline bluesky85

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Nimic fara Dumnezeu
« Răspuns #3773 : Duminică, 24 Iunie 2018, 18:10 »
Bluesky85, iti dau eu raspunsul ca sa nu te mai chinui ...vezi excursia Varna -Nessebar, mai sunt 7 locuri grabeste-te  ;)
Poate Noiembrie si Nina Petre nu stiau....oricum ma bazez pe ele in sensul ca filtreaza   :pleasantry:  acest forum  :flori:
Sper ca nu ma certati ca am dat din casa....  :kissing:
Nu sunt Cupidon ! Doar ajut pe acesti copii   :bow:

Multumesc frumos Costi31.  O0 O0
Iubirea este singura forta din univers care transcende spatiul si timpul

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3774 : Duminică, 24 Iunie 2018, 19:45 »
Prea multe scantei pe aici. Prea se vad jigniri acolo unde nu sunt. Era o recomandare, nu o afirmatie.
Sa sugerezi ca suntem un grup de persoane care platim ca sa ne cunoastem in scopul de a scapa temporar si pasager de un aspect al vietii de singel, e ceva mai jignitor decat avertismentul meu repetat de a citi si de a intelege unde ai intrat si de a interactiona dupa regulile casei.

PS 1 - cred ca mai degraba platim tocmai ca sa ne asiguram ca avem niste vacante reusite, in locuri interesante,  alaturi de oameni de calitate.
PS 2 - " prietene" - nu se potriveste. Incearca cu "prietena"
PS 3 - Crede-ma, preferi sa nu ne abtinem noi astea/astia mai vechi, decat sa intervina Admin.
Dar daca zici ca ai inteles despre ce e vorba, atunci considera ca a fost doar...botezul sau dusul rece pentru intelegere deplina.

Chiar nu merita sa platesti nimic decat daca iti doresti ceea ce e prezentat in oferta. Sau te regasesti in invitatia de pe frontispiciul site-ului:

"Suntem un grup de oameni veseli si comunicativi, ne place sa calatorim, sa ne distram, sa ne facem noi prieteni."

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3775 : Duminică, 24 Iunie 2018, 20:11 »
Bun venit Sorrin, Anemona.
Anemona, interesante preferinte muzicale. Poate intri si pe Subiecte Generala - Comunicam prin muzica, sa vezi ce mai ascultam noi ceilalti, sa acultam impreuna melodii preferate de tine :) Iata si scurtatura: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,124.0.html
deprimat și divorțat.

De obicei nu e invers: divortat si deprimat? :giggle:
Cat despre misoginism, acum imi dau seama  ca nu avem un topic dedicat.  Dar poate gasesti, pe la Subiecte generale, sau pe la Articolele noastre, vreunul pe care sa ne povestesti mai multe. N-am simtit nimic de laudaros, dar parca am intrezarit ceva umor...

Nu uitati sa va faceti simtita prezenta si pe topicurile excursiilor alese de voi.
Voie buna! Exista viata si dupa despartire, nu?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Anemona27

• Newbie
  • *
« Răspuns #3776 : Duminică, 24 Iunie 2018, 20:26 »
Mulțumesc, Wonderland!
Am postat la topicul cu muzică.
Super idee!
Seară liniștită și fără violenta, prieteni!
Mă speriați.  :faint: :faint: :faint:

Offline Sorrin

• Newbie
  • *
« Răspuns #3777 : Duminică, 24 Iunie 2018, 20:28 »
Da.
Dumnezeule, în sfârșit oameni (cu) care mă pot înțelege!
 :yeah:
Fiind INFP comunic foarte ușor și bine în scris, în virtual.
În  real sunt mai timid.

O adevărată plăcere să vă citesc, wonderland!

De fapt, eu m-am rugat de ele să mă lase in pace, se vede, nu?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3778 : Duminică, 24 Iunie 2018, 20:38 »
Eu deja ascult, Anemona :)
Nu te speria - genul de dialoguri inflamate peste care ai avut norocul sa nimeresti sunt extrem de rare...:) Suntem pacifisti!

Sorrin, nu e nevoie de persoana a II-a plural.
Pentru tine am alt topic, pana apare, poate propui tu, unul cu misoginismul, sau cu tipurile de personalitate din clasificarea mentionata de tine, ce stiu eu..
Pana atunci:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2091.0.html

Eu stiu cum zici tu ca le-ai rugat? Nu prea convigator, daca a fost nevoie sa dai casa, copilul, ca sa reusesti. :(
Scuze, s-ar putea sa fie o gluma ca sinistra. Am si de astea, dar in scris suna mai prost decat am gandit/sau as fi zis...
Desi, daca ar fi sa trecem de gluma, cauza/motivul ne e doar la unul... Uneori, comportamentul nostru genereaza/contribuie la despartire, nu?

Offline Sorrin

• Newbie
  • *
« Răspuns #3779 : Duminică, 24 Iunie 2018, 20:54 »
16personalities.com sau ceva de genul. Este foarte tare testul.
 Cred că este și  .Ro
Să renunțăm totusi la misoginism dacă tot m-am înscris pe aici și o caut pe a Treia. Era autopersiflare, incercam și eu marea cu degetul. Sunt foarte conștient de experiența voastră de viață. Sunteți un foarte bun psiholog!

Iar eu Sunt un sensibil, doamnă!