Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1164673 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3345 : Vineri, 17 Noiembrie 2017, 11:05 »
Bine ai venit, Daniela P. Cu intrebari cu tot. ;)

1. Calendarul excursiilor cu siguranta e finalizat, chiar daca lansarea se face pe rand, in functie de prioritatile si urgentele ce decurg din organizare si de timpul disponibil a lui Gigi Cindea. Oferta pentru interne e la fel de bogata, dar deocamdata Gigi a postat doar actiunile din ianuarie-februarie. Fii pe faza, mai urmeaza. Poti sa arunci un ochi pe forum la Calendarul 2017 si iti vei face o idee. Majoritatea se vor relua. Inca n-am auzit sa se renunte la ceva. Si mai sunt si surprize.
2. In general nu e cu nr de locuri pe sexe. Exista cateva tipuri de actiuni la care se urmareste o pondere cat de cat egala: petreceri, Revelion, de ex. In rest inscrierea se face in ordinea rezervarii. Cazarea se face in camere duble. De asta, uneori, in cazul unor renuntari apare anuntul : un loc liber pentru barbati/femei... asta e o discutie veche, si pe care nu se insista din moment ce acest proiect nu are scop de dating/matrimonial, dar daca s-ar scoate locuri 50/50, ar insemna ca excursiile sa se desfasoare doar cu jumatate + ceva de locuri ocupate. Ce crezi, cam pe care jumatate e mai greu sa te bazezi?  ;D
3. Nu poti vedea profilul altor membri pentru ca e dezactivata actiunea. De ce? Asa a hotarat Gigi, pentru ca forumul are un scop bine definit de comunicare, schimb de informatii organizatorice si socializare a membrilor.
4. Nu exista. La un moment dat cei din Bucuresti reprezentau majoritatea. Acum, cred ca s-a schimbat putin distributia. Este o petrecere anuala organizata in Bucuresti, sunt cateva actiuni de weekend destinate cu predilectie bucurestenilor. Pentru alte iesiri, de gen la cafea, la teatru, aiurea-n oras ai posibilitatea, dupa ce participi intr-o actiune sa faci schimb de contacte si aranjamente de acest gen.

Sper ca raspunsurile mele te-au ajutat. Gand bun!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline DanielaP

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #3346 : Vineri, 17 Noiembrie 2017, 11:15 »
Multumesc mult pentru raspuns. Da, acum e mai clar. Abia astept calendarul excursiilor in tara.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3347 : Vineri, 17 Noiembrie 2017, 11:19 »
Uite,  intre timp a postat si excusiile interne care inca nu sunt lansate. Asa-i ca e  mai mult decat bogata oferta?  ::)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg128950/topicseen.html#msg128950
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3348 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 14:42 »
Se vorbea undeva aici despre profilul membrilor,de ce nu e vizibil si altele...
Eu cred ca fiecare din noi poate creiona profilul celorlalti dupa postarile pe forum, in urma
intalnirilor si interactiunii din excursii,in urma reactiilor personale dupa astfel de intrevederi.
Astfel se creeaza nuclee,oamenii continua sa se intalneasca in grupuri mici si in afara universului SC.

Daca n-ar fi asa,probabil ca am semana cu alte site-uri,nu le spun numele,iar profunzimea si exigenta
si-ar pierde din valoare.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #3349 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 17:40 »
Wonderland ce ne-am face noi fara tine?  :flori:
Noiembrie nu am inteles ce ai vrut sa spui.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3350 : Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, 19:36 »
Ei, asta-i! Uneori imi trece prin minte ca poate ar prinde curaj sau si-ar da interesul mai multi sa faca asta :)
Orcum constat si  ma bucur ca in ultima vreme sunt mai multe persoane care au grija sa-i intampine pe cei nou veniti, sau sa le ofere informatii.
Sper ca, in curand sa devina mai animata si sectiunea feedback-uri.  :uglystupid2:
Oricum, multumesc si te imbratisez.

:offtopic: PS. Am vazut ca ai devenit mai toleranta fata de  palinca, in Ungaria.  :giggle:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #3351 : Luni, 20 Noiembrie 2017, 12:18 »
Avand in vedere ce ospatar dragut am avut..... nu puteam sa-l refuz. :smitten:

Offline Elenciu Mariana

• Newbie
  • *
« Răspuns #3352 : Marți, 21 Noiembrie 2017, 20:51 »
BUna seara.Sint o noua membra a acestiu grup si doresc socializare si prieteni sinceri!

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #3353 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 14:18 »
Bine ai venit printre noi.  :flori:
Din ce ora? esti?

Offline Elenciu Mariana

• Newbie
  • *
« Răspuns #3354 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 15:03 »
Sunt din Cisnadioara jud Sibiu

Offline Elenciu Mariana

• Newbie
  • *
« Răspuns #3355 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 15:29 »
Singuratatea nu este un handicap.Trebuie sa ne-o asumam si sa o acceptam.Intilnirile de grup sunt bine yenite pt singuratici.M-asalatura cu drag unui grup real!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3356 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 15:47 »
Suntem cat se poate de reali si cu siguranta nu privim singuratatea ca  un handicap.
Hai cu noi in excursii !

Offline Aletty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #3357 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 19:33 »
Hello!  Sunt Alina, din Bucuresti, si ma bucur ca am primit accept pe acest grup.

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #3358 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 21:24 »
Pentru Elenciu mariana dupa cum  a spus si noiembrie suntem cat se poate de reali si te asteptam cu noi in excursie.
Pentru Aletty Bine ai venit printre noi.
Va astept la Carnaval la Sighisoara este o ocazie buna ca sa cunoasteti persoanele din SC si sa intrati in atmonsfera SC.
Inca o data bine ati venit prinstre noi. :flori:

Offline Aletty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #3359 : Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 21:50 »
Multumesc!! Si eu sper sa reusesc sa merg... am vazut ca sunteti foarte draguti si tot singurei .. asa ca mine.