Bine ai venit, Daniela P. Cu intrebari cu tot.

1. Calendarul excursiilor cu siguranta e finalizat, chiar daca lansarea se face pe rand, in functie de prioritatile si urgentele ce decurg din organizare si de timpul disponibil a lui Gigi Cindea. Oferta pentru interne e la fel de bogata, dar deocamdata Gigi a postat doar actiunile din ianuarie-februarie. Fii pe faza, mai urmeaza. Poti sa arunci un ochi pe forum la Calendarul 2017 si iti vei face o idee. Majoritatea se vor relua. Inca n-am auzit sa se renunte la ceva. Si mai sunt si surprize.
2. In general nu e cu nr de locuri pe sexe. Exista cateva tipuri de actiuni la care se urmareste o pondere cat de cat egala: petreceri, Revelion, de ex. In rest inscrierea se face in ordinea rezervarii. Cazarea se face in camere duble. De asta, uneori, in cazul unor renuntari apare anuntul : un loc liber pentru barbati/femei... asta e o discutie veche, si pe care nu se insista din moment ce acest proiect nu are scop de dating/matrimonial, dar daca s-ar scoate locuri 50/50, ar insemna ca excursiile sa se desfasoare doar cu jumatate + ceva de locuri ocupate. Ce crezi, cam pe care jumatate e mai greu sa te bazezi?

3. Nu poti vedea profilul altor membri pentru ca e dezactivata actiunea. De ce? Asa a hotarat Gigi, pentru ca forumul are un scop bine definit de comunicare, schimb de informatii organizatorice si socializare a membrilor.
4. Nu exista. La un moment dat cei din Bucuresti reprezentau majoritatea. Acum, cred ca s-a schimbat putin distributia. Este o petrecere anuala organizata in Bucuresti, sunt cateva actiuni de weekend destinate cu predilectie bucurestenilor. Pentru alte iesiri, de gen la cafea, la teatru, aiurea-n oras ai posibilitatea, dupa ce participi intr-o actiune sa faci schimb de contacte si aranjamente de acest gen.
Sper ca raspunsurile mele te-au ajutat. Gand bun!