Dite, imi pare rau ca mesajul meu a fost perceput ca o...atentionare sau, si mai grav, ca pe o...testare. Singurul abilitat sa faca asta e Gigi.
Noi ceilalti, mai vechi pe forum, doar avem grija sa va uram bun venit, sa va oferim indrumare pe forum sau informatii pe care le stim tot de pe forum sau din regulament, ori din participarea la actiuni.
Era doar o replica la postarea ta: "am crezut ca membri trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, nu doar sa fie "single"", in care am incercat sa sintetizez celelalte... conditii. Nu doar pentru tine, cat si pentru alti nou intrati.
Cat despre sugestia ta cu Japonia, n-am vazut pe aici nicio intentie anuntata pe forum.
Uneori, Gigi (Gigi Cindea, admin pe forum) mai lanseaza cate o consultare legata de posibile destinatii, dar in general avem incredere in propunerile lui

Uite, gasesti aici un topic, momentan blocat pentru raspunsuri, cu proiectia pentru 2018
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg127643.html#new(asta daca nu ai gasit deja topicul, am vazut ca din punctul asta de vedere, al inceperii cu explorare pe forum, corespunzi profilului dorit. E

)
Te asteptam cu opinii si comentarii pe temele gasite de tine interesante.
Enjoy!