Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1164115 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3285 : Vineri, 22 Septembrie 2017, 08:41 »
(am crezut ca membri trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, nu doar sa fie "single"), m-am inscris. Apropos de conditii...o indeplinesc pe cea din numele agentiei si imi place sa si calatoresc.
Astept cu interes sa cunosc noi persoane si sa vad care este oferta de calatorii pentru 2018.

Numai bine,
Dite

Dite, ai crezut bine. Single - e prima conditie, tine de specificul acestui proiect. Dar nu e singura conditie.
In prezentarile excursiilor gasesti cerinte legate de:
- profilul participantilor acceptati
- actiunile montane aduc si ele, implicit, noi conditii obligatorii si reguli legate de echipament, conditie fizica s.a,  de asemenea descrise
-actiunile gen petrecere - introduse recent - au si ele o conditie suplimentara (nu pot participa decat cei care au fost in cel putin o actiune si au demonstrat ca au profilul cerut). In general la a doua excursie participa doar cei care au trecut acest...test.  :angel:
- regulile de comunicare si informare, regulile de postare pe forum, regulamentul general, conditiile de rezervare/renuntare la excursie etc impun si ele anumite cunostinte, deprinderi sau trasaturi.
- resurse financiare si de timp

Deci, " single si iubitor de calatorii" e doar prima conditie, necesara dar nu suficienta  :angel:
Ai sa gasesti toate informatiile legate de aspectele mentionate de mine, rasfoind putin forumul.
Oricum oferta pe 2018 va aparea curand. Deja exista o rubrica.  Iar locurile se ocupa repejor.

Bine ai venit! Sa te bucuri de alegerea facuta! :bow:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Dite

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #3286 : Vineri, 22 Septembrie 2017, 14:02 »
Buna, Wonderland,

Multumesc pentru atentionarea in privinta conditiilor (necesare si suficiente) pe care trebuie sa le indeplineasca cineva care doreste sa calatoreasca cu Singlescamp. Le citisem, pe toate, inainte de a ma inscrie. Sunt o persoana responsabila, imi cunosc limitele dar si potentialul si e departe de mine sa ma aventurez intr-o excursie in care nu a-si putea tine pasul cu grupul. Am vazut si regula dupa care la actiunile gen petrecere nu pot participa decat cei care au fost deja cel putin o data intr-o calatorie cu voi....Acum sunt in faza de "explorare" a paginii, vad ca sunt si articole interesante, discutii despre diverse teme ce ma intereseaza si pe mine...

Ce zici, acum e mai clar daca indeplinesc toate criteriile pentru a face parte din grup?

Anul acesta nu am de gand sa ma inscriu la nicio actiune, iar cele 2 deja anuntate pe site pentru 2018, nu sunt ceea ce as vrea eu. Dar, probabil, vor fi si altele.
Nu organizati si o excursie in Japonia?

Zi frumoasa,

Dite

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3287 : Vineri, 22 Septembrie 2017, 20:21 »
 :faint: Dite, imi pare rau ca mesajul meu a fost perceput ca o...atentionare sau, si mai grav, ca pe o...testare. Singurul abilitat sa faca asta e Gigi.
Noi ceilalti, mai vechi pe forum, doar avem grija sa va uram bun venit, sa va oferim  indrumare pe forum sau informatii pe care le stim tot de pe forum sau din regulament, ori din participarea la actiuni.

Era doar o replica la postarea ta: "am crezut ca membri trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, nu doar sa fie "single"", in care am incercat sa sintetizez celelalte... conditii. Nu doar pentru tine, cat si pentru alti nou intrati.

Cat despre sugestia ta cu Japonia, n-am vazut pe aici nicio intentie anuntata pe forum. 
Uneori, Gigi (Gigi Cindea, admin pe forum) mai lanseaza cate o consultare legata de posibile destinatii, dar in general avem incredere in propunerile lui :)
Uite, gasesti aici un topic, momentan blocat pentru raspunsuri, cu proiectia pentru 2018
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg127643.html#new

(asta daca nu ai gasit deja topicul, am vazut ca din punctul asta de vedere, al inceperii cu  explorare pe forum,  corespunzi profilului dorit.  E :giggle: :bow:)

Te asteptam cu opinii si comentarii pe temele gasite de tine interesante.
Enjoy!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Constanta Craciunescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #3288 : Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, 12:39 »
Buna ,
Ma numesc Constanta Craciunescu , pentru prieteni Tanta , sunt din Bucuresti , am 62 de ani , tanara pensionara  , ma pregatesc pentru o noua etapa a vietii pe care imi doresc sa o traiesc la fel de frumos ca pana acum .
Am fost si sunt si in prezent singura , am fost si sunt si in prezent mare amatoare de excursii, de a-mi face prieteni  .
Abia m-am inscris , am mari emotii , am avut multe ezitari  , dar am facut-o .
 Am sa consult lista evenimetelor , de abia astept sa cunosc persoane din aceasta comunitate
O zi buna,

Offline georgia52

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #3289 : Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, 13:31 »
Buna sunt Georgia si sunt nou inscrisa in grup, pe forum. sunt din bucuresti sunt singura si sunt interesata de socializare cu persoane noi, vesele si active.

Offline georgia52

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #3290 : Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, 14:16 »
buna Tanta Craciunescu, poate aici o sa citesti mesajul meu si poate imi raspunzi; as vrea sa mergem impreuna la Sighisoara in excursia organizata pe 3-5 nov. o zi frumoasa.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3291 : Vineri, 29 Septembrie 2017, 22:24 »
Constanta si Georgia bine ati venit la noi!

Offline Daeu zen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Nimic nu e întâmpl?tor
« Răspuns #3292 : Marți, 03 Octombrie 2017, 08:48 »
Buna, George din Medgidia, Jud. Constan?a, 42 de ani, bine v am gasit!   *|*

Offline ALINA-DELIA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #3293 : Miercuri, 04 Octombrie 2017, 08:52 »
Buna
Ma numesc Alina, sunt din Galati ,m-am inscris la excursia Revelion Singles Camp 2018 si sunt sigura ca ma voi simti minunat alaturi de voi. Pana atunci va doresc toate cele bune!

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3294 : Miercuri, 04 Octombrie 2017, 21:50 »
 George si Alina bine ati venit!

Sper sa va simtiti bine aici!

Offline Dana Hd

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #3295 : Duminică, 08 Octombrie 2017, 13:07 »
Bine v-am gasit :)  Sunt membra a grupului de...doua zile, desi va urmaresc povestile de ceva vreme. Abia astept sa ma intalnesc cu voi, cei care veti veni la Gura Raului, la mijlocul lui decembrie.
Dana, Hunedoara, 54 de ani

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3296 : Duminică, 08 Octombrie 2017, 18:29 »
Bun venit!
Nu uitati, daca v-ati inscris intr-o excursie, postati un salut, o prezentare, ce vreti voi si pe topicul excursiei respective. Doar asa puteti incepe sa-i cunoasteti pe cei cu care veti petrece timpul, inainte de a va intalni.

Enjoy!

Offline Marynia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #3297 : Luni, 09 Octombrie 2017, 02:09 »
Buna! Ma numesc Claudia, sunt din Bucuresti si imi place sa calatoresc si sa descopar locuri si lucruri noi.
Ca persoana single pana acum mi-a fost destul de dificil sa merg in excursiile pe care mi le-am dorit. Desi am prietene care sunt si ele single si cu care mi-am petrecut o parte din concedii, gusturile si prioritatile in ce priveste destinatia si programul nu coincid mereu, si am o lista de dorinte inca neimplinite la acest capitol. M-a incantat sa descopar grupul vostru, mi-a placut ideea, si mi-au placut si conditiile – mi s-a intamplat si mie sa merg in excursii cu persoane carcotase care stricau toata atmosfera, si nu era deloc placut.
Astept cu interes sa vad ce mai apare in program si sa particip la prima calatorie alaturi de unii dintre voi. Pana atunci, sa auzim numai de bine!!  :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3298 : Luni, 09 Octombrie 2017, 07:55 »
Salut, Claudia! Dupa ora la care ai postat, cred ca rezisti bine si la petrecerile din excursii. :giggle:
Inteleg foarte bine motivele tale, si eu cam tot...datorita  :pleasantry: lor am descoperit SCT-ul.

Deja au aparut in program inca 4 iesiri, unele special gandite pentru ca cei nou intrati sa sparga gheata :)
Le gasesti pe forum la Excursii si vacante Singles Camp&Travel 2017, sau pe site la lunile octombrie, noiembrie si decembrie.
Daca nu, acusi apare calendarul complet 2016.
Bine ai venit! Enjoy!

Offline vizitiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #3299 : Miercuri, 11 Octombrie 2017, 08:19 »
Buna tuturor,

Sunt foarte incantata de acest grup si ma bucur nespus de existenta lui. Sunt o mare iubitoare de calatorii si astept cu nerabdare sa particip la evenimentele organizate si sa cunosc oameni frumosi, sociabili si care au aceeasi pasiune la fel ca mine. Anul acesta am deja planificata o calatorie in afara tarii...deci probabil nu o sa pot participa prea mult la cele organizate de acest grup (din motive financiare  :'( :'() insa cu mare drag o sa tin cont la anul. Ma incanta sa comunic cu oameni deschisi, sa aflu parerile lor vizavi de aceasta comunitate si impresii legate de locurile vizitate. Va salut pe toti si multumesc pentru accept!