(am crezut ca membri trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, nu doar sa fie "single"), m-am inscris. Apropos de conditii...o indeplinesc pe cea din numele agentiei si imi place sa si calatoresc.
Astept cu interes sa cunosc noi persoane si sa vad care este oferta de calatorii pentru 2018.
Numai bine,
Dite
Dite, ai crezut bine. Single - e prima conditie, tine de specificul acestui proiect. Dar nu e singura conditie.
In prezentarile excursiilor gasesti cerinte legate de:
- profilul participantilor acceptati
- actiunile montane aduc si ele, implicit, noi conditii obligatorii si reguli legate de echipament, conditie fizica s.a, de asemenea descrise
-actiunile gen petrecere - introduse recent - au si ele o conditie suplimentara (nu pot participa decat cei care au fost in cel putin o actiune si au demonstrat ca au profilul cerut). In general la a doua excursie participa doar cei care au trecut acest...test.

- regulile de comunicare si informare, regulile de postare pe forum, regulamentul general, conditiile de rezervare/renuntare la excursie etc impun si ele anumite cunostinte, deprinderi sau trasaturi.
- resurse financiare si de timp
Deci, " single si iubitor de calatorii" e doar prima conditie, necesara dar nu suficienta

Ai sa gasesti toate informatiile legate de aspectele mentionate de mine, rasfoind putin forumul.
Oricum oferta pe 2018 va aparea curand. Deja exista o rubrica. Iar locurile se ocupa repejor.
Bine ai venit! Sa te bucuri de alegerea facuta!