Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1164113 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3045 : Luni, 26 Decembrie 2016, 18:01 »
Craciun Fericit! Da, asa este, ati gasit o comunitate de oameni minunati! Participati la actiuni si va veti convinge! Multa sanatate si prosperitate si sa ne re-vedem cu bine la anul! Cu drag, Mirela! *|* :thumbup: :dance: :kissing:

Offline adele

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3046 : Marți, 27 Decembrie 2016, 23:59 »
Buna tuturor!
Numele meu este Adela, sunt din Pitesti, am treizeci ?i. ..., în iulie împlinesc 40  ;).
Se spune despre mine ca sunt o persoana sociabila,  cu sim?ul umorului,  c?reia îi place sa fie înconjurat? de oameni, sa petreac? serile la un pahar de vin ?i de .. vorba, dar ?i la un rummy  :D.
Recunosc ca am ezitat un pic înainte sa m? înscriu aici...deh sunt r?coaica  ;), dar deschiderea mea c?tre nou a fost mai puternica.Abia a?tept sa ne cunoa?tem,  am început deja sa analizez lista de excursii din 2017.

Va doresc tuturor S?rb?tori Fericite!

Adele

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3047 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 09:15 »
Bine ai venit, Adele ! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #3048 : Miercuri, 28 Decembrie 2016, 10:21 »
Ma uitam astazi dimineata la inscrierile care s-au facut in Singles Camp in 2016. O adevarata explozie in acest an. Probabil ca proiectul a devenit cunoscut, a fost recomandat de cei care merg cu noi in excursii, lumea a prins incredere...Sunt multe motive care ar fi putut sa influenteze numarul mare de inscrieri, cert este ca peste 3.700 de new entry, ne-au trecut pragul. Asa am ajuns la peste 10.000 de membri. Din care vreau sa fiu corect si bine inteles: doar o parte sunt activi, nu toti participa la excursii, pe forum...De ce nu toti, asta chiar e o intrebare...

Cate un participant pentru prima oara imi mai spune ca a urmarit pe facebook si forum o jumatate de an, un an si chiar mai mult...Sa se convinga ca ceea ce se aude, se scrie si spunem despre noi e adevarat...Stiu, pe multi i-ar ajuta pozele cu persoane, dar in Singles Camp nu se vor publica niciodata fotografii care sa includa persoanele participante...Unul dintre motive este si l-am mai explicat, dreptul la intimitate a fiecaruia,al doilea, cel putin la fel de important este ca imi doresc mult filtrarea, iar unul dintre elementele de profil urmarite este si increderea. Daca as oferi mai multe informatii despre participanti (cum imi cer multi noi), daca as incerca sa conving telefonic pe cei inscrisi sa se inscrie, sa participe, s-ar pierde mult din partea de filtrare a celor nou veniti...

Multi se inscriu din pacate fara sa citeasca site-ul, fara sa inteleaga despre ce este vorba, ce facem noi...Uneori imi fac timp sa raspund si mesajelor mai pe langa subiectul Singles Camp, incerc sa le explic ca aici nu e locul potrivit pentru ce cauta..."Salut, sunt Giani si caut o fata" "Da-mi numarul tau de telefon, vreau sa te cunosc", "Sunt singura si vreau sa ies cu un barbat la restaurant", "Vreau pe cineva cu care sa merg la mare". Se pare ca pentru unii tot efortul si stiinta mea pentru ca site-ul sa arate ca nu e vorba despre dating, despre o actiune matrimoniala, despre online chat, este prea putin... :)

Anul viitor se pare ca va fi unul cu full booking la excursii, la externe cel putin aproape toate locurile, cu suplimentari cu tot - sunt deja ocupate. Din pacate mai multe excursii nu avem cum sa facem, trebuie sa ne oprim undeva la 60, singurul lucru unde mai putem lucra este numarul de locuri la fiecare excursie. Aici insa ma lovesc de altceva, ce tine de concept. Daca ajungem la autocare afectam atmosfera pe care mi-o doresc, un pic intimizata, astfel incat sa se dea posibilitatea interactiunii intre toti partcipantii...Sunt in cautare de solutii...Am gasit una, o s-o folosesc cel putin la 2 excursii in 2017: Maramures si Cozia. Incerc sa vad, daca organizatoric se poate aplica la mai multe excursii 2017. De aceea am amanat un pic lansarea excursiilor interne 2017...Caut alte locatii, potrivite pentru ceea ce am gandit, solutii logistice.

Ce imi doresc mult si de aceea am scris toate aceste lucru aici, la new entry, este ca cei noi sa incerce sa inteleaga ca in grupuri avem nevoie sa se pastreze atmosfera placuta, de prieteni in vacanta, ca aici nu este locul in care venim sa aratam cat suntem de destepti si frumosi si cate stim noi sa facem. Am avut din pacate anul acesta cativa participanti cu profil mai dominator, genul care vor sa-si impuna ei reguli, sa obtina lucruri care nu sunt promise de nimeni. Care nu conteaza ce au platit, ce fac ceilalti, pentru ce suntem pregatiti ca program, ei vor altceva...Deci daca sunteti genul de persoana cu tabieturi, cu " vesnice nemultumiri", cu "eu vreau asa, nu cum vor ceilalti" va rog mult, nu va inscrieti in excursii. Incercam sa tinem grupul compact, tocmai de aceea de multe ori ne oprim la doar 9 persoane. Daca si acolo ajungem sa creem nuclee, atunci... :( :-\ :-[Nu avem nevoie de griji suplimentare fata de cele organizatorice si de insotire, in loc sa ne ocupam de grup, ne consumam din energie si atentie pe lucruri care nu au legatura cu ceea ce ar trebui sa facem...

Daca in schimb sunteti persoane vesele, comunicative, care vreti sa calatoriti, sa vizitati, sa va distrati, daca va place in grup, va asigur ca este un loc foarte potrivit pentru voi, cu siguranta ca o sa va simtiti bine! Sunteti binevenite, va asteptam cu bratele larg deschise!

Care este genul de persoana pe care ne-o dorim cel mai mult? Da, va spun si asta. Vrem ca Singles Camp sa devina un mare club. De aceea, pe langa profilul descris mai sus ne dorim persoane care nu vin in Singles Camp doar pentru o vacanta la 5 ani, ci se fidelizeaza, participa la mai multe actiuni, scriu pe forum, se implica mai mult decat o simpla inscriere intr-o excursie...Atunci putem intradevar sa formam un grup unit, un club...

Inchei aici, spunandu-va, celor noi "bine ati venit", dorindu-va sa gasiti un mediu potrivit, sa va faceti prieteni, sa vedeti locuri frumoase impreuna cu noi...Si "La multi ani!".

Offline GiaL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3049 : Vineri, 30 Decembrie 2016, 22:55 »
Buna tuturor!! Sunt noua pe aici... o prietena buna mi-a recomandat sa intru in "gasca" voastra :) . Am 27 de ani si sunt din Galati. Sunt o mamica singura, putin timida ar zice unii :fight:. Mi-ar placea sa cunosc oameni diferiti, prieteni noi, experiente noi.Imi pare rau ca nu am apucat sa merg la revelionul organizat... Sper sa ajung anul asta la o calatorie cu voi! Acum ma uit pe calendarul 2017. :smitten:

Si an nou plin de realizari si experiente noi tuturor!!

Offline ValiF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
« Răspuns #3050 : Vineri, 30 Decembrie 2016, 23:31 »
Bun venit GiaL!
In grupul nostru vei cunoaste oameni frumosi carora le place sa se distreze, sa se plimbe, sa zambeasca...   ;)
Sa ai un an nou plin de bucurii si distractie!  :thumbup:

Offline ciupercuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #3051 : Miercuri, 04 Ianuarie 2017, 22:00 »
La multi ani tuturor! Un an plin de bucurii sa avem cu totii.
Ma numesc Claudia si sunt din Iasi. Imi plac iesirile in natura, gandurile bune si oamenii deschisi si prietenosi.
Felicitari si multumiri pentru ideea de a infiinta singlescamp. Mi se pare o idee minunata si ma bucur ca v-am gasit. :)

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #3052 : Miercuri, 04 Ianuarie 2017, 23:07 »
La multi ani Ciupercuta! Ne bucuram ca ne-ai gasit! Ramane sa ne cunoastem la actiunile SC...care sunt foarte multe; dar cu siguranta vei intalni in oricare oameni minunati! Cu drag, Mirelam

Offline DORIN

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3053 : Joi, 12 Ianuarie 2017, 11:35 »
La multi ani!
Citind comentariul administratorului privitor la concept, dorinte, posibilitati s.am.d., cred ca una din solutiile de a multumi si a atrage acea diferenta intre activi si sold? este cea de a deschide filiale regionale. Sigur ca nici varianta francizei nu poate fi ascunsa sub pres insa .....cumva tot o fi! :thumbup:?

Offline ANAANA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #3054 : Joi, 12 Ianuarie 2017, 15:56 »
Buna si ,, La multi ani"
M-am  inscris de curand.  Ma numesc Ani si sunt din Arad.
Este chiar o idee minunata .

Offline Daniela D

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3055 : Joi, 12 Ianuarie 2017, 21:17 »
Buna seara tuturor!
Astazi am studiat acest site si optiunile de vacante propuse,si deja ma gandesc cum o sa fie:)

kingleonidas

• Vizitator
« Răspuns #3056 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 17:23 »
Salutare tuturor,
Cristi din Ploie?ti, proasp?t înscris.
Exist? un grup în zon?? A? vrea s? m? al?tur...
Excelent? idee pentru cei single! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #3057 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 18:20 »
Gata, avem si un rege intre noi! :) Bine ai venit Cristi!

Bine ati venit si celorlalti inscrisi Daniela D, ANAANA, Dorin (SC nu este o afacere  ???, asa ca nu se pune problema de franciza , iar chestia cu filiale am explicat-o de nenumarate ori pe aici... :)), Ciupercuta, GiaL!

Folosesc prilejul de a relua partea asta cu cluburi filiale, entitati sau comunitati locale, regionale...Imi scrie o gramada de lume, ma contacteaza pe Email, pe facebook, cu propunerea de a deschide un club Singles Camp in orasul x, y, z...Vad de asemenea incercarile entuziaste a multora de a copia la scara locala sau regionala modelul Singles Camp, desi by the way nu este legal... ??? si realizez cata risipa de energie fac. Nu vreau sa-i descurajez, dar nici nu-mi pierd timpul explicand ca nu este suficient sa bagi la apa un model macro ca sa obtii unul in miniatura sa se potriveasca cu masura ta...

Inainte de a lansa acest concept, am lucrat, am citit, am organizat, am incercat sa anticipez fiecare caramida de care am nevoie sa construiesc acest proiect. Doar cand am simtit ca pot, ca sunt pregatit, ca am toate informatiile, ca stiu aproximativ ce o sa urmeze, atunci am deschis portile. M-au surprins si pe mine multe lucruri, n-am stiut ca dezvoltarea va fi atat de rapida, am incercat de mai multe ori sa franez, sa pot reanaliza, dar totusi am stiut ce se va intampla, am fost pregatit. Si logistic si turistic si organizatoric.

Si succesul sta in oameni, nu in model, cred ca toti scapa din vedere lucrul acesta. Am multumit cred de sute de ori primilor 25 ca au dat tiparul, profilul pe care apoi am dezvoltat. Important a fost ca era asemanator cu al meu, asa ca mi-a fost usor sa determin ce place si ce nu, ce se doreste, care sunt asteptarile. M-am pus eu de zeci de ori in situatie si am judecat invers...

Pe plan local nu poti obtine si nu poti organiza aproape nimic din ce reusim noi in Singles Camp. In termeni logistici s-ar spune "nu ai masa critica necesara"...

Am prezentat modelul Singles Camp Romania la doua congrese de turism si toti m-au felicitat. Exista forme de turism solo sau single peste tot in lume, dar nu functioneaza in forma pe care am dezvoltat-o eu in Romania, O sa aveti cu siguranta prilejul sa vedeti si altii cum organizeaza pentru ca am de mai multa vreme in minte sa incep o colaborare. Am sperat-o anul trecut cu cei din Franta, dar am dat de...francezi. Asa ca tinta mea este Germania si in special Anglia. Nu va spun mai multe, pentru ca nu vreau sa anticipez gratuit. Pana una alta lucrez la proiectul cu copiii, acesta va fi urmatorul...

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #3058 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 20:52 »
Regret ca nu s-a concretizat actiunea cu Franta, suna destul de bine. Ma si vedeam conversand en francais si legand prietenii cu confratii nostri  de ginta latina :box: :giggle:. Asteptam alte ocazii   :(

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #3059 : Vineri, 13 Ianuarie 2017, 22:45 »
Mie mi-au facut impresia ca, desi vorbesc o limba romanica, se cred mai degraba germanici....  :crazy2: