Ma uitam astazi dimineata la inscrierile care s-au facut in Singles Camp in 2016. O adevarata explozie in acest an. Probabil ca proiectul a devenit cunoscut, a fost recomandat de cei care merg cu noi in excursii, lumea a prins incredere...Sunt multe motive care ar fi putut sa influenteze numarul mare de inscrieri, cert este ca peste 3.700 de new entry, ne-au trecut pragul. Asa am ajuns la peste 10.000 de membri. Din care vreau sa fiu corect si bine inteles: doar o parte sunt activi, nu toti participa la excursii, pe forum...De ce nu toti, asta chiar e o intrebare...
Cate un participant pentru prima oara imi mai spune ca a urmarit pe facebook si forum o jumatate de an, un an si chiar mai mult...Sa se convinga ca ceea ce se aude, se scrie si spunem despre noi e adevarat...Stiu, pe multi i-ar ajuta pozele cu persoane, dar in Singles Camp nu se vor publica niciodata fotografii care sa includa persoanele participante...Unul dintre motive este si l-am mai explicat, dreptul la intimitate a fiecaruia,al doilea, cel putin la fel de important este ca imi doresc mult filtrarea, iar unul dintre elementele de profil urmarite este si increderea. Daca as oferi mai multe informatii despre participanti (cum imi cer multi noi), daca as incerca sa conving telefonic pe cei inscrisi sa se inscrie, sa participe, s-ar pierde mult din partea de filtrare a celor nou veniti...
Multi se inscriu din pacate fara sa citeasca site-ul, fara sa inteleaga despre ce este vorba, ce facem noi...Uneori imi fac timp sa raspund si mesajelor mai pe langa subiectul Singles Camp, incerc sa le explic ca aici nu e locul potrivit pentru ce cauta..."Salut, sunt Giani si caut o fata" "Da-mi numarul tau de telefon, vreau sa te cunosc", "Sunt singura si vreau sa ies cu un barbat la restaurant", "Vreau pe cineva cu care sa merg la mare". Se pare ca pentru unii tot efortul si stiinta mea pentru ca site-ul sa arate ca nu e vorba despre dating, despre o actiune matrimoniala, despre online chat, este prea putin...
Anul viitor se pare ca va fi unul cu full booking la excursii, la externe cel putin aproape toate locurile, cu suplimentari cu tot - sunt deja ocupate. Din pacate mai multe excursii nu avem cum sa facem, trebuie sa ne oprim undeva la 60, singurul lucru unde mai putem lucra este numarul de locuri la fiecare excursie. Aici insa ma lovesc de altceva, ce tine de concept. Daca ajungem la autocare afectam atmosfera pe care mi-o doresc, un pic intimizata, astfel incat sa se dea posibilitatea interactiunii intre toti partcipantii...Sunt in cautare de solutii...Am gasit una, o s-o folosesc cel putin la 2 excursii in 2017: Maramures si Cozia. Incerc sa vad, daca organizatoric se poate aplica la mai multe excursii 2017. De aceea am amanat un pic lansarea excursiilor interne 2017...Caut alte locatii, potrivite pentru ceea ce am gandit, solutii logistice.
Ce imi doresc mult si de aceea am scris toate aceste lucru aici, la new entry, este ca cei noi sa incerce sa inteleaga ca in grupuri avem nevoie sa se pastreze atmosfera placuta, de prieteni in vacanta, ca aici nu este locul in care venim sa aratam cat suntem de destepti si frumosi si cate stim noi sa facem. Am avut din pacate anul acesta cativa participanti cu profil mai dominator, genul care vor sa-si impuna ei reguli, sa obtina lucruri care nu sunt promise de nimeni. Care nu conteaza ce au platit, ce fac ceilalti, pentru ce suntem pregatiti ca program, ei vor altceva...Deci daca sunteti genul de persoana cu tabieturi, cu " vesnice nemultumiri", cu "eu vreau asa, nu cum vor ceilalti" va rog mult, nu va inscrieti in excursii. Incercam sa tinem grupul compact, tocmai de aceea de multe ori ne oprim la doar 9 persoane. Daca si acolo ajungem sa creem nuclee, atunci...

:-[Nu avem nevoie de griji suplimentare fata de cele organizatorice si de insotire, in loc sa ne ocupam de grup, ne consumam din energie si atentie pe lucruri care nu au legatura cu ceea ce ar trebui sa facem...
Daca in schimb sunteti persoane vesele, comunicative, care vreti sa calatoriti, sa vizitati, sa va distrati, daca va place in grup, va asigur ca este un loc foarte potrivit pentru voi, cu siguranta ca o sa va simtiti bine! Sunteti binevenite, va asteptam cu bratele larg deschise!
Care este genul de persoana pe care ne-o dorim cel mai mult? Da, va spun si asta. Vrem ca Singles Camp sa devina un mare club. De aceea, pe langa profilul descris mai sus ne dorim persoane care nu vin in Singles Camp doar pentru o vacanta la 5 ani, ci se fidelizeaza, participa la mai multe actiuni, scriu pe forum, se implica mai mult decat o simpla inscriere intr-o excursie...Atunci putem intradevar sa formam un grup unit, un club...
Inchei aici, spunandu-va, celor noi "bine ati venit", dorindu-va sa gasiti un mediu potrivit, sa va faceti prieteni, sa vedeti locuri frumoase impreuna cu noi...Si "La multi ani!".