Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147442 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2895 : Marți, 04 Octombrie 2016, 22:46 »
Bine ai venit Tudor!

As dori sa te informez ca aici conteaza daca locul liber este pentru barbati sau femei, doarece suntem cazati in camere duble. Cel mai bine ar fi sa scrii un email la agentie sau sa dai un telefon.

Si eu ma gandesc la ce sa ma mai inscriu desi de-abia am revenit din de la Sarbatoarea Toamnei"" si inca ma refac dupa 2 zile de dans:), dar pana la cea de revelion rezervata...mai sunt 3 luni.

Succes, cu drag, Mirela

Offline TudorStefan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #2896 : Marți, 04 Octombrie 2016, 22:55 »
Multumesc de informare.
In pagina vacantei cartre Dobrogea de Nord nu se specifica nimic despre ultimul loc, iar inscrierile sunt inchise.
Tot ce se spune este "A aparut un loc disponibil dintr-o renuntare."
Sunt convins ca se va clarifica pana la urma  ;)

Offline MVM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #2897 : Joi, 06 Octombrie 2016, 13:49 »
Sper sa nu gresesc locul unde postez. Ma numesc Marian, sunt inscris de ieri, dupa ce am tot citit si recitit ce se intampla aici! Sunt singur, sunt topograf, imi plac calatoriile si drumetiile(prin anii 80 am traversat Muntii Fagaras de la Zarnesti pana la Piatra Olt). Impresia pe care mi-am formst-o despre activitatile si oamenii de aici m-a determinat sa vin si eu in randul celor singuri.

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #2898 : Joi, 06 Octombrie 2016, 14:12 »
Bine ai venit Mariane, in grupul nostru!!!  *|*

Mult succes in continuare!

Offline Balaita Violeta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
« Răspuns #2899 : Joi, 06 Octombrie 2016, 15:53 »
Buna ziua tuturor! Sunt Violeta din Bacau si astept cu nerabdare sa ne cunoastem. Ador calatoriile, distractia, muzica si dansul. :)

Offline OanaDaniela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2900 : Joi, 06 Octombrie 2016, 16:39 »
Buna tuturor! Sunt Oana din Sibiu, lucrez in domeniul hotelier, single de cateva luni bune si cu un copil suficient de mare incat sa nu si mai doresca sa calatoreasca cu mine. Inca nu m-am hotarat unde voi merge prima data cu voi si sunt convinsa ca ma voi simti minunat cu voi.

Offline Balaita Violeta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
« Răspuns #2901 : Joi, 06 Octombrie 2016, 17:11 »
Buna ziua, sunt Violeta din Bacau. Sunt super incantata de faptul ca exista o agentie care s-a gandit la persoanele singure.  Sunt o persoana plina de viata, dornica de calatorii si distractii.

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2902 : Vineri, 07 Octombrie 2016, 22:53 »
Bine ati venit, Violeta si Oana Daniela. Aici veti gasi calatorii si distractie cat incape si va veti face multi prieteni.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2903 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 08:20 »
Bun venit celor nou-intrati spun si eu.
Asta ca sa fiu on topic.
De fapt am simtit nevoia sa transmit felicitari si sa sa spun bun venit celor newbie sau Jr. member care au inceput sa isi asume rolul de gazde care intampina si indruma pentru cei nou intrati!
Asta e un lucru deosebit de frumos si important - sa se preia...stafeta!
 :applause: :applause: :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mireylle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #2904 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 13:06 »
Multumim, Wonderland!

Eu nu am apucat inca sa "studiez" la topicuri sa vad unde as putea intreba, asa ca anunt aici: in caz ca se elibereaza vreun loc pentru Revelion, mi-ar placea sa aflu. Se pare ca am ratat inscrierea si mai sunt locuri doar pentru domni. :)
Oricum, sunt nerabdatoare sa intru in "club" la propriu. *|*

Numai bine tuturor!

P.S. Abia astept sa facem o repriza de dans de cateva ore.  :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2905 : Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 19:21 »

Eu nu am apucat inca sa "studiez" la topicuri sa vad unde as putea intreba, asa ca anunt aici

Salut, Mireylle!
Daca vrei si un raspuns la astfel de intrebari, aici sigur NU e locul potrivit.
Sunt doua Revelioane, in doua locatii diferite, dar presupun ca te referi la cel de la Odorheiul Secuiesc, pe care il gasesti la Excursii si vacante Singles Camp 2016.
Celalalt, de la Govora e la Excursii si vacante Singles Travel 2016.
Ambele vizibile si usor de gasit pe Pagina de start

Totusi, undeva ai citit ca nu mai sunt locuri. ??? Poate ca pe site. Iar de acolo e si mai simplu, chiar si pentru cei care inca nu s-au familiarizat cu forumul. Exista la fiecare excursie, chiar pe pagina cu formularul de rezervare un link catre topicul de pe forum.

PS -  M-am molipsit sau... am invatat de la Gigi :whistle:, care trimite nu mai trimite poze din excursii decat celor care le cer pe forum.  :2funny:  Eu nu mai pun link-uri, doar va indic locurile unde sa cautati.  :thumbup:

Enjoy!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Viky

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #2906 : Duminică, 09 Octombrie 2016, 19:10 »
Buna! Sint Viky din Sibiu, 53 ani, sint singura de aproape 5 ani.Dupa o casnicie de 28 ani, D-zeu l-a luat pe sotul meu.Asa ca incet , incet a trebuit sa ma invat cu singuratatea...dar e foarte greu mai ales ca sint o fire optimista, vesela, imi place muzica, imi plac calatoriile.Am aflat de comunitate de pe Facebook, cred ca a postat cineva si asa m-am hotarat sa ma inscriu dupa ce am vazut ca e un site serios.Sper sa-mi fac prieteni si sa particip la actiunile organizate.

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2907 : Duminică, 09 Octombrie 2016, 20:29 »
Bun venit Viky ! Garantat nu o sa-ti para rau ca te-ai inscris; acest lucru o sa-l constati dupa prima actiune la care o sa participi.  :thumbup:

Offline Mireylle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #2908 : Duminică, 09 Octombrie 2016, 21:03 »
Multumesc, Wonderland ptr raspuns. :)
Seara faina!

Offline Viky

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #2909 : Duminică, 09 Octombrie 2016, 21:14 »
Multumesc ave caesar. Nu ma asteptam sa-mi ureze cineva bun venit asa repede! O seara faina!!!!!!