Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1162683 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2850 : Duminică, 28 August 2016, 09:59 »
Da, spuneam cateva mesaje mai sus - din pacate, anul acesta, am avut experienta catorva persoane care nu aveau ce cauta pe aici...  Nici pe forum, nici in offline... Cred ca m-am bucurat prea tare ca "scapasem" de cativa mai vechi, care organizati pe mici "gascute", uitasera ce, cine si cum i-a "adunat" si in loc sa ajute, creau doar probleme...Si "asaltat" de problemele dezvoltarii comunitatii n-am mai reusit sa fiu atent la un lucru foarte important...

Eram pregatit si instalasem cateva filtre in care se opreau multi, apoi mai era Samiza de care nu trecea alta parte din cei care vroiau sa participe dar nu corespundeau ca profil... Toate acestea au functionat pt un numar de intrari de 3-4 noi membri/zi. Si pt un numar de 25 - 30 actiuni/an. Anul acesta insa Singles Camp efectiv a explodat (avem o medie de 12/zi si o sa ajungem la sfarsitul anului la 50 de excursii) asa ca se vede nevoia instalarii unor noi filtre. Comunitatea va ramane deschisa, dar inscrierea in comunitate si in special in excursii se va face ceva mai complex pentru cei noi sau pe care inca nu i-am intalnit in excursii. Este necesar asta pt a mentine ceea ce am construit in 8 ani...

Offline Claudita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #2851 : Luni, 29 August 2016, 14:53 »
Buna ,

Ma numesc Claudia , sunt din Carei , jud Satu Mare si am 45 ani.
Doresc sa stiu daca mai sunt persoane inscrise in grup in N-V tarii  ?

Apreciez profesionalismul cum sunt organizate excursiile si imi palce partea de comunicare .
Toate cele bune !!!
Claudia

Offline ana_p

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2852 : Miercuri, 31 August 2016, 21:29 »
Bine v-am gasit! Eu sunt Iulia, am 44 de ani si sunt singura. Ieri am aflat de site, azi iata-ma incercand formula asta noua si interesanta...
Multumesc pentru accept!

Offline horia fulger

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2853 : Miercuri, 31 August 2016, 22:09 »
Buna,
Sunt Horia. Sunt din Bucuresti, am 42 ani si sunt singur.Nu mi-a fost greu sa-mi recunosc acest statut asa ca sper sa avem subiecte si actiuni distractive.

Offline adaiulia

• Newbie
  • *
« Răspuns #2854 : Vineri, 02 Septembrie 2016, 21:11 »
Bine v-am gasit! ma numesc Mariana,  46 de ani si ador calatoriile chiar daca sunt ,, single". O seara minunata tuturor!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2855 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 07:43 »
Bun venit tuturor!
Claudia, da mai sunt persoane din NV, desi mai mult din Vest decat din Nord :giggle: Incet, incet, pe forum sau in actiuni o sa ai ocazia sa le cunosti. De fapt sunt inscrise persoane din toate colturile tarii.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mariana Dinescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
« Răspuns #2856 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 12:49 »
Buna ziua! Ma numesc Mariana, am 53 de ani si sunt single. Totodata va multumesc ptr accept . Sunt noua in Single Camp si voi merge in excursia de la Sibiel de pe 30 septembrie. Eu sunt din Bucuresti as dori sa stiu cum se procedeaza cu transportul pina la Sibiu. Abia astept aceasta excursie. Multumesc mult ptr accept. Va doresc un week-end minunat!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2857 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 13:03 »
Buna ziua! Ma numesc Mariana, am 53 de ani si sunt single. Totodata va multumesc ptr accept . Sunt noua in Single Camp si voi merge in excursia de la Sibiel de pe 30 septembrie. Eu sunt din Bucuresti as dori sa stiu cum se procedeaza cu transportul pina la Sibiu. Abia astept aceasta excursie. Multumesc mult ptr accept. Va doresc un week-end minunat!

Bine ai venit Mariana!
Pentru excursia de la Sibiel se merge cu microbuzul din Bucuresti. S-a deschis deja o lista cu inscrieri. Ca sa rezervi un loc in microbuz inscrie-te pe aceea lista.
Sau poti merge cu masina personala. Mai multe detalii gasesti pe topicul rezervat actiuni de la Sibiel - vezi link:
 http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2233.0.html

Offline Mariana Dinescu

• Newbie
  • *
  • Mariana
« Răspuns #2858 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 13:42 »
Multumesc ptr raspuns. Vreau sa ma inscriu pe lista ptr teansport...dar..nu stiu unde. Daca ma poti ajuta ar fi minunat. Muktumesc mult!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2859 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 13:49 »
Mariana, uite, inca o data link-ul spre topicul dedicat Sarbatorii Toamnei de la Sibiel. Iei lista de transport cu copy- paste si te adaugi pe ea:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2233.45.html

Offline Mariana Dinescu

• Newbie
  • *
  • Mariana
« Răspuns #2860 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 13:54 »
Da. Multumesc. Sper ca am reusit.
O zi frumoasa!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2861 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, 14:00 »
Ai reusit. O zi frumoasa si tie.

Offline Rodica.ofthewest

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2862 : Luni, 05 Septembrie 2016, 20:43 »
Buna seara, ma numesc Rodica, am 48 de ani si mi-a placut mult ideea infiintarii acestui site. Multumesc pentru accept.

Offline Florin Radu

• Newbie
  • *
« Răspuns #2863 : Duminică, 11 Septembrie 2016, 11:39 »
Buna ziua ,ma numesc Florin am 43 de ani ,sunt singur si nou inscris aici ,imi place mult ideea si sper cat mai curand sa ne vedem si la o intalnire organizata .Multumesc ca existati si pentru accept .

Offline Emma Em

• Newbie
  • *
« Răspuns #2864 : Duminică, 11 Septembrie 2016, 16:32 »
Bun ziua, sunt Ema din Campulung, Arges, am 56 ani,  si sunt single. Ador calatoriile si oamenii de calitate si de  bun simt. Fantastica ideea de a infiinta un asemenea club al oamenilor singuri. Multumesc pt accept.