Buna,
Ma numesc Aura, dar ma loghez in forum cu numele Lia fiindca am aflat ca exista deja o Aura. Am 58 de ani, dar ma simt ca la 40. Sunt din Bucuresti, sunt o femeie single de vreo 18 ani, dar nu ma simt atat de singura fiindca am 2 prietene non-single si doi copii independenti. Sper ca varsta sa nu fie un impediment pentru a ma integra in grupurile deja organizate. Realitatea este ca am avut si am o strangere de inima din acest punct de vedere, dar m-am incurajat si am decis sa incerc, fara a avea idei preconcepute. Energie am suficienta pentru a tine pasul cu cei mai tineri! Am citit lucruri interesante si serioase despre Single Camp si m-am inscris prin luna iunie anul acesta pentru o iesire la Azuga din 19/08/2016 pana in 21/08/2016, la evenimentul /sampanie-castele-muzee-cinegetica-si-voie-buna. Nu imi place sampania, dimpotriva, dar este un eveniment organizat pentru cei nou inscrisi. De regula, ma simt foarte bine, eu si cu mine, in singuratatea mea de acasa, dar m-as simti si mai bine alaturi de persoane care isi doresc statut de independent single, dar care vor, din cand in cand, sa mai iasa in grup, pentru libertate si miscare in natura.
Astept un inceput frumos in 19 august, pentru a decide care va fi urmatorul eveniment, cu voi, cei aparent singuri/singure!