Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1163316 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LauraS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2820 : Miercuri, 03 August 2016, 15:58 »
Bine v-am gasit!
Sunt Laura din Iasi si sunt dornica de calatorii si socializare. Abia astept sa particip la actiunile organizate.
 Pe curand!

Offline irina81

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2821 : Miercuri, 03 August 2016, 19:08 »
Buna!
Sunt Irina din Iasi si abia astept sa ne cunoastem mai bine!!!!!  *|*

Offline Konkinka

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #2822 : Sâmbătă, 06 August 2016, 14:44 »
Buna, sunt Adriana din Bucuresti, am 48 ani. M-am inscris astazi in acest grup, si in Drumetia in Piatra Craiului, sunt foarte curioasa cum va fi prima mea experienta SC

Offline Lia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #2823 : Sâmbătă, 06 August 2016, 15:42 »
Buna,

Ma numesc Aura, dar ma loghez in forum cu numele Lia fiindca am aflat ca exista deja o Aura. Am 58 de ani, dar ma simt ca la 40. Sunt din Bucuresti, sunt o femeie single de vreo 18 ani, dar nu ma simt atat de singura fiindca am 2 prietene non-single si doi copii independenti. Sper ca varsta sa nu fie un impediment  pentru a ma integra in grupurile deja organizate. Realitatea este ca am avut si am o strangere de inima din acest punct de vedere, dar m-am incurajat si am decis sa incerc, fara a avea idei preconcepute. Energie am suficienta pentru a tine pasul cu cei mai tineri! Am citit lucruri interesante si serioase despre Single Camp si m-am inscris prin luna iunie anul acesta pentru o iesire la Azuga din 19/08/2016 pana in 21/08/2016, la evenimentul /sampanie-castele-muzee-cinegetica-si-voie-buna. Nu imi place sampania, dimpotriva, dar este un eveniment organizat pentru cei nou inscrisi. De regula, ma simt foarte bine, eu si cu mine, in singuratatea mea de acasa, dar m-as simti si mai bine alaturi de persoane care isi doresc statut de independent single, dar care vor, din cand in cand, sa mai iasa in grup, pentru libertate si miscare  in natura.   
Astept un inceput frumos in 19 august, pentru a decide care va fi urmatorul eveniment, cu voi, cei aparent singuri/singure!     

Offline Miss Lia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
« Răspuns #2824 : Sâmbătă, 06 August 2016, 17:14 »
Buna ziua, prieteni ! Sunt Miss Lia. Am aproape 53 de ani, si as vrea sa ma bucur de lumea creata aici, atat cat imi permite limita de varsta. La ani ma refer, findca interiorul meu are alta numaratoare. Marturisesc ca e o altfel de calatorie la care ma angajez, dar o fac cu mult optimism si entuziasm. Mult bine tuturor!

Offline Gabriela.P

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2825 : Duminică, 07 August 2016, 20:24 »
Buna! Sunt Gabriela, am 31 de ani sunt din Pitesti, dar actual lucrez in Bucuresti si recunosc ca am fost placut impresionata de ideea concediilor pentru persoane singure, fiind prima oara cand intru aici.De ce sunt single? M-am axat mai mult pe profesie, partea sentimentala a ramas mai mereu pe planul doi. Va salut pe toti si va urez sa va imbogatiti cu cat mai multe amintiri frumoase!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2826 : Duminică, 07 August 2016, 23:57 »
Laura, Irina, Adriana, Aura, Miss Lia, Gabriela, bine ati venit !!

Offline Miss Lia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
« Răspuns #2827 : Luni, 08 August 2016, 00:20 »
Bine v-am gasit ! Si chiar as vrea  sa fiti cu totii bine! :flori:

Offline lavinia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
« Răspuns #2828 : Luni, 08 August 2016, 09:29 »
Buna dimineata si bine v am gasit!

Offline GabrielaIV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #2829 : Marți, 09 August 2016, 15:44 »
Buna!
Sunt Gabriela , am 38 de ani , divortata de aproximativ un an si sunt extrem de incantata  ca sunt "Single" si mamica unui baietel de 11 ani.
Am aflat despre voi de la o amica si sunt  increzatoare in inceperea acestei noi experiente.
Ieri am intrat prima oara pe acest site si...ieri m-am inscris .De ce ? Mi-a placut la nebunie "Regulamentul Intern" si faptul ca  ."nu suntem o actiune de dating sau matrimoniale".
Imi plac calatoriile , oamenii noi ,ador sa gatesc ,sa fac sport .....

monica.burculet

• Vizitator
« Răspuns #2830 : Marți, 09 August 2016, 20:51 »
Buna seara! Ma numesc Monica, am 43 ani, sunt vaduva si nou intrata in acest grup. Sper sa ma ajute sa redescopar pe mine, cea singura. Oricum, m-am inscris la intalnirea din octombrie de cooking si sper sa va cunosc pe cativa dintre voi. Pana atunci....o seara nerusinat de placuta va urez!

Offline AdinaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #2831 : Miercuri, 10 August 2016, 20:22 »
Buna seara,

Am venit pe site-ul dvs la recomandarea unei prietene, privind idei de vacanta. M-ar tenta excursia in Piatra Craiului... dar prognoza meteo arata ploi in aceea perioada...
Sper ca mai am cateva zile sa ma hotarasc, atat timp cat mai sunt locuri libere. Sunt din Bucuresti, am 41 de ani si conditia fizica asa-si-asa :-)

Multumesc ca m-ati primit in grup!
Adina

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2832 : Miercuri, 10 August 2016, 21:38 »
Bun venit voua, celor nou intrati! :)

M-ar tenta excursia in Piatra Craiului... dar prognoza meteo arata ploi in aceea perioada...
Sper ca mai am cateva zile sa ma hotarasc, atat timp cat mai sunt locuri libere. Sunt din Bucuresti, am 41 de ani si conditia fizica asa-si-asa :-)

AdinaS, astfel de intrebari, anunturi e bine sa le postezi pe  topicul excursiei, acolo unde afli toate informatiile de care ai nevoie.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2211.msg119474.html#new
Oricum, pe site vad ca scrie:  "In urma unei renuntari s-a eliberat un loc in cam dbl la femei  .Va rog sa va adresati direct agentiei"

Despre prognoza, nu mi-as face griji. Se spune ca Gigi aranjeaza inclusiv sa fie vreme buna :) :angel:
Ma rog, ia in calcul si ca prognozele se schimba. Eu ma uit pe accuweather, dar si acolo sunt relevante cele mai apropiate de data plecarii. Succes!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline eleniki

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #2833 : Joi, 11 August 2016, 21:25 »
Salut tuturor. Nu sunt nou intrata in Singles, dar abia acum am intrat pe forum. Abia astept sa-i reintalnesc pe cei care vor merge, si de asta data, in tara Luanei. Spor in toate!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2834 : Vineri, 12 August 2016, 12:58 »
Salut ! Bine ai venit si in "virtual" !!!  ;)