Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147390 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2565 : Duminică, 20 Septembrie 2015, 10:53 »
Buna!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2566 : Duminică, 20 Septembrie 2015, 20:42 »
Putem sa venim si noi cu sugestii privind excursiile din 2016? Este vreun topic special dedicat sugestiilor?

Putem, deși cred că programul e gata făcut  :angel: :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2154.0.html
Pe măsură ce apar topicurile putem face si acolo sugestii specifice.
Mai e și formularul de feedback pe care Gigi îl trimitea de obicei la sfarsitul anului...

Buna!

Buna sa-ti fie inima ioanabil! Ai început timid, dar ai dovedit curaj! Să ai parte de experiente de socializare online si, mai ales, ieșiri pe pofta inimii tale!;)

Luminița, pe tine te așteptăm să ne povestești cum a fost în cele doua excursii!  :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Sirena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2567 : Luni, 05 Octombrie 2015, 10:18 »
Buna!
Sunt Mihaela,am 39 de ani,din Pitesti.Olteanca la baza, fire vesela si comunicativa!... :dance:
Sunt foarte bucuroasa ca m-ati acceptat in grupul vostru si sunt nerabdatoare sa particip la petrecerea de revelion pe care o organizati! Am auzit povestiri f frumoase despre activitatile inteprinse de voi si vin cu inima deschisa ca si de aceasta data veti fi la inaltime!   *|*
Astept cu bucurie si curiozitate sa va cunosc! 😉

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2568 : Luni, 05 Octombrie 2015, 10:55 »
Bine ai venit și sa te distrezi le (pe)trecerea dintre ani cu SC!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Georgi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2569 : Vineri, 09 Octombrie 2015, 21:44 »
Salutare si bine v-am gasit! Ma numesc Georgiana, sunt din Timisoara, si la fel ca voua, imi place sa calatoresc si sa descopar locuri noi. Am dezvoltat pasiunea calatoritului de mica, odata cu descoperirea frumusetilor tarii. Apoi am trecut granitele si m-am tot indepartat, revenind acasa din ce in ce mai fermecata de minunatiile pe care lumea asta le ofera. Din pacate in ultima perioada nu am mai gasit persoane dornice de excursii in afara zonei de confort.. :) Sper sa ne cunoastem si sa am ocazia sa particip la activitatile SC! Deja visez cu ochii deschisi la excursia in insulele Azore!! :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2570 : Vineri, 09 Octombrie 2015, 22:25 »
Bine ai venit! aici sigur vei gasi persoane dornice de excursii peste mari si zari.

Offline evey

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2571 : Marți, 13 Octombrie 2015, 11:07 »
Salutare la toata lumea numele meu este Eveline sunt nou intrata in acest grup , prima mea participare la actiunile acestui grup va fi de revelion

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2572 : Marți, 13 Octombrie 2015, 11:40 »
Bine ai venit! Cu siguranta vei avea un revelion pe cinste! :dance: Nu uita sa intri si pe topicul cu Revelionul sa vezi cine-ti vor fi companionii si sa interactionezi cu ei :)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2096.0.html

Offline cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2573 : Joi, 29 Octombrie 2015, 09:56 »

Buna dimineata! Sunt Cristina si ma voi alatura grupului vostru cu ocazia celor trei zile petrecute la Bran, pentru Cooking Camp.
As dori sa stiu daca este posibil, cum pot calatori de la Bucuresti la Bran. Multumesc si o zi de toamna splendida!

Offline cris_gl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #2574 : Joi, 29 Octombrie 2015, 10:09 »
        Bine ai venit Cristina , te saluta o alta Cristina  si ne vom intilni la Bran .  Urmareste pe forum  pentru ca se va organiza o "grupare " de la Bucuresti . Pregateste doar buna dispozitie .

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2575 : Joi, 29 Octombrie 2015, 17:51 »
bun venit si o mica completare: e bine sa pui  intrebarile legate de o anumita actiune la topicul ei.  Acum ai avut noroc de cris-gl ca a fost in tema si pe faza. va doresc zile... gustoase. :thumbup:

Offline disca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2576 : Marți, 10 Noiembrie 2015, 16:51 »
Bună seara! Sunt Dana din Brasov. M-am înscris ieri pe acest forum. As vrea sa vorbesc cu persoane din Brasov care sunt membrii mai vechi.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #2577 : Marți, 10 Noiembrie 2015, 20:09 »
Servus, Dana! Și eu sunt din Brașov, nu sunt chiar un membru vechi, m-am înscris doar anul acesta dar am participat până acum la 3 acțiuni și urmează să mai particip la întâlnirea de la Herculane și apoi la Revelion. Suntem mai multe înscrise din Brașov, rămâne să mai vorbim și poate ne și întâlnim într-o acțiune.

Offline ancasavu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2578 : Vineri, 13 Noiembrie 2015, 21:34 »
buna seara,
ma numesc Anca(new entry) si sunt din Iasi. Excursiile si intalnirile propuse par extrem de interesante, dar distanta pana la locurile propuse este prohibitiva pentru mine.  As fi fost incantata de plimbarile de weekend dar , daca respect viteza legala fac 2 zile numai pe drum. mai este cineva macar din Moldova?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2579 : Vineri, 13 Noiembrie 2015, 21:56 »
Salutare, Anca. Este si Moldova pe lista, binisor reprezentata. E greu, mai ales la destinatiile de week end, dar nu imposibil. Totusi oferta e variata, ai de unde alege. Stai pe aproape. Cat de curand Gigi vine cu alte oferte si solutii noi.