Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1163695 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2400 : Marți, 03 Februarie 2015, 21:45 »
Tocmai ! Oare crezi ca as mai fi mers daca nu mi-ar fi placut ? Recunosc ca nu e genul obisnuit de excursii care il practica populatia Romaniei, si inca nu stiu pina la ce punct voi fi fidel SC, dar, deocamdata, am fost la doua excursii, mai exact actiuni, ale SC, si a fost placut !

Offline Media

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #2401 : Marți, 03 Februarie 2015, 21:50 »
 Cat timp exista motivatie si deschidere este firesc sa existe si dorinta si vointa.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #2402 : Marți, 03 Februarie 2015, 21:56 »
da, dar acestea citeodata difera .

Offline Media

• Newbie
  • *
« Răspuns #2403 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:06 »
Deschiderea nu poate sa difere daca este naturala.Motivatia nici ea daca este obiectiva,legata de activitati,atmosfera. Cred.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #2404 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:17 »
E adevarat, deschiderea , daca e naturala, nu poate fi diferita ! Motivatia, poate fi diferita, in sensul ca nu ntoti participa la actiunule SC din aceleasi motive ! Acum, nu as vrea sa fac o monopolizare a discutiilor cu tine, fiindca pina acum nu am avut decit foarte rar un schimb de replici atit de lung, , si ar putea apare ca as vrea sa denaturez natura forumului, sa nu devina o platforma de tip matrimonial. Eu am facut deja rezervarea, de aseara, la aceeasi excursie, cea de la Predeal, din 20 - 22 martie, si maine vreau sa achit avansul, ca rezervarea sa devina activa. O sa  ai putem comunica pe parcurs, eventual chiar sa mergem mai multi, tinând cont ca eu sunt din Tecuci, dar legatura intre noi e mai bine sa fie prin  intermediul agentiei, (ca adresa de email ), ca sa nu apara alte discutii.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #2405 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:22 »
scuze pentru pleonasmul,, sa denaturez natura forumului ,,, mai corect era sa schimb natura forumului !

Offline Media

• Newbie
  • *
« Răspuns #2406 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:24 »
Scuze,dar ai vorbit doar in gand.Mesajul tau e alb...

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #2407 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:34 »
Ma faci sa ma repet . Eee, mesajul meu e ca motivatia unora de a intra in SC  a fost cred, eu, ori de curiozitate, ori, la mine, sa zic asa, de nevoie, ca sa nu petrec concediul de asta vara plimbindu-ma doar prin parcul orasului, neavind dintre cunostinte, prieteniu sau rude cu cine sa pot pleca undeva ! Oricum, cred ca motivatia de a participa la actiunile SC este diferita. Iar in partea a doua a mesajului, incerc sa scurtez schimbul de replici, ca sa nu Aschimb natura forumului, sa nu devina o platforma matrimoniala, pentru ca am mai avut niste observatii in acest sens.  Acum ai inteles ?

Offline Media

• Newbie
  • *
« Răspuns #2408 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:38 »
Desigur ca am inteles ce am vrut sau am putut.Multumesc pentru efort.Ai facut sa para vie platforma singles. :) O seara buna.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #2409 : Marți, 03 Februarie 2015, 22:41 »
Bine, atunci, Daca vrei in continuare sa mergem mai multi spre Predeal cu vreo masina personala, fa-ti intii rezervarea sa devina acyoiva, achita avansul, si e mai bine sa ceri  prin telefon sau email,de la agentie, de la d-na Samiza, adresele de ameil ale celor cu care vrei sa mergi spre Predeal

Offline MayaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #2410 : Miercuri, 04 Februarie 2015, 11:26 »
Ziua buna....Am si eu o intrebare: exista limita de varsta pentru actiunile de aici?...nu am indraznit sa intru in nici o activitate din aceasta cauza...am 48 de ani...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2411 : Joi, 05 Februarie 2015, 07:34 »
Buna dimineata MayaS! Doar acum ti-am citit mesajul si cel de aici si cel postat la intrebari. In primul rand bine ai venit, tie si celor pe care ii vad noi aici.

Nu exista limita de varsta in Singles Camp. Nefiind o actiune pe tipar matrimonial ci una de socializare, varsta conteaza foarte putin. Important este profilul si dupa cate sper ca se intelege ne adresam celor care au un anumit nivel de cultura...Nu facem actiuni de socializare de masa, adica nu dam anunt pe toate canalele si cine-o veni o veni si vedem dupa aceea....Filtram, incercam sa mentinem o atmosfera placuta, asa cum este normal intr-un cerc de high educated... :) S-a format un cerc destul de larg de astfel de persoane, pe care le cunosc si cu care imi este si mie usor sa interactionez...Este un punct important, as putea spune chiar determinant pt atmosfera, compatibilitatea organizator - grup.

Multa lume ma intreaba care este media de varsta in SC si cinstit nu stiu ce sa le raspund. Am intalnit in excursii si persoane de 25, dar si de 70 de ani...Sa spunem ca media este undeva 35 - 55, dar depinde de tipul actiunii...

Offline MayaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #2412 : Joi, 05 Februarie 2015, 11:39 »
Multumesc mult pentru raspuns, dar mai ales pentru promptitudine....sincer, nu ma asteptam.Jinduiesc demult la excursiile din SC dar nu am avut curajul de a ma inscrie la vreuna.Din pacate se pare ca am pierdut si Predealul din luna martie...nu mai sunt locuri.Sper cat de curand sa am norocul de a intra si eu in vreuna din activitati.O intrebare mai am, daca nu deranjez: deoarece nu stiu prea bine cum functioneaza pe aici lucrurile, este necesar sa-mi completez profilul? Sa-mi atasez vreo fotografie?
Multumesc anticipat si toate cele bune,

Maya....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2413 : Joi, 05 Februarie 2015, 14:02 »
Profilul nu este vizibil celorlalti. Este intradevar o facilitate a platformei, dar e o discutie mai veche in ce fel a fost folosita aceasta facilitate si cea de mesaje personale... ::)

Pt cei care nu au prins loc la Predeal an lansat o noua excursie, este vorba de cea din zona Parcului National Bucegi, la Babele si la Sfinx. In plus o sa mai fie o drumetie la fel ca cea din Predeal si cateva obiective, printre care Castelul Peles. Este o foarte buna alternativa, eu zic sa o iei in calcul...Are acelasi profil. Si mai este o constatare pe care am mai mentionat-o aici. Exista o prima perioada de entuziasm al "descoperirii" acestui tip de actiuni si acela este momentul esential de a face pasul. Cei care "indraznesc" raman si vin in continuare cu noi, cei care se codesc si se tot gandesc, pierd starea si apoi li se pare tot mai complicat si mai indepartat...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2414 : Vineri, 06 Februarie 2015, 18:45 »
Sa-mi atasez vreo fotografie?
da! la avatar :)