Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1164267 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2340 : Duminică, 04 Ianuarie 2015, 14:01 »
Bine ai venit,Maria! Totul depinde de tine, primul pas l-ai facut.

Offline mariquilla

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2341 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 12:38 »
Buna !!!
Ma numesc Mariana Pusa ,sunt sibianca ,dar mai bine de 11ani traiesc si muncesc in Cadiz -Andalucia ,am aflat despre acest site datorita internetului
Am 53 de ani ,imi place mult sa calatoresc si cred ca este forma cea mai ideala de a cunoaste noi culturi si noi prieteni
Felicitari organizatorilor si un 2015 plin de realizari!!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2342 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 13:25 »
Mariana ai exact varsta mea si eu sunt tot din Sibiu, cred ca este imposibil sa nu ne fi interesectat pe undeva... :) Imi place mult Andalucia, ma intorc in fiecare an cu placere acolo. Din pacate nu am ajuns la Cadiz si...stiu cu asta trebuia sa incep. Este primul oras andaluz, de acolo a plecat totul...

Ti-ai ales vad pt nickname una dintre variantele spaniole pt Maria, am mai intalnit acolo Mariquilla la o marca de vin...parca  ::) Gresesc?

Offline mariquilla

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2343 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 20:43 »
Este posibil, In  legatura cu nickname cum bine ai scris este diminutivul numelui Maria.
Despre vinul pe care spui ca l-ai gustat cred ca este ""Manzanilla"" de Sanlucar de la Barameda
Provincia de Cadiz este foarte frumoasa ,are diferite rute;ruta vinului ,ruta satelor albe ,ruta aperitivelor ...etc
Daca ajungeti prin zona anuntati-ma ,mi-ar face mare placere sa vorbesc cu un sibian.
Imi pare foarte rau ca nu mai sunt locuri pentru Gibraltar ,dar daca cineva renunta as dori sa ma anuntati
Va doresc un 2015 plin de realizari si sper sa incercati sa faceti vreo ruta si prin aceste locuri
Un calduros salut Pusa!!!

Offline adriana60

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2344 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 21:25 »
Buna seara,
La multi ani 2015 si multe felicitari pentru proiect! (eu sunt cea care fac proiecte pentru elevii mei...asa ca e minunat sa faca si pentru mine altcineva  :thumbup:)
Ma numesc Adriana, aredeleanca ajunsa in oltenia, am 54 de ani si ma altur cu bucurie proiectului S.C.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2345 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 21:28 »
Bine ai venit adriana60! Ardeleanca, de unde?

Offline adriana60

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2346 : Marți, 06 Ianuarie 2015, 21:33 »
Din Dej.

Offline Veronica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #2347 : Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015, 20:08 »
Salutare tuturor si LA MULTI ANI!
Mi-am propus ca incepand cu acest an sa cunosc oameni noi si sa calatoresc mai mult decat o faceam pana acum. Viata este mai frumoasa cand te bucuri de ceea ce-ti ofera ea alaturi de persoane care au aceleasi "interese"/ "preocupari" recreative si desigur, dorinta de a inlatura momentele neplacute pe care ti le ofera singuratatea..

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2348 : Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015, 20:59 »
Bine ai venit. La multi ani si tie! Cand stii atat de bine ce vrei, cu siguranta ceea ce iti propui se ve realiza :thumbup: :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline angela_57

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2349 : Luni, 12 Ianuarie 2015, 14:19 »
Bine v-am găsit! Sunt Angela, singură, ca și voi. :'( Doresc să mă alătur grupului și încerc să găsesc o excursie mai pe măsura forțelor mele, dar e cam greu, nu sunt echipată pentru drumeții, iar la cele care solicită mai puțin efort locurile deja s-au ocupat! >:( Mai caut ... *|*

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2350 : Marți, 13 Ianuarie 2015, 09:22 »
Angela_57, sa fim single, fara partener, nu implica automat sa fim si...singuri.
Legat de locurile in actiuni, nu dispera. Urmareste, pe forum, actiunile care te intereseaza. Uneori apar renuntari, chiar si pe ultima suta de metri. Stii cum e, daca iti doresti cu adevarat - sigur Universul va aranja lucrurile in cel mai bun mod posibil. :thumbup:
Bine ai venit! :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2351 : Marți, 13 Ianuarie 2015, 09:25 »
astept sa mi se intample si mie, unei "devenita persoana singura"' de cativa ani, lucruri frumoase... :)

Sa ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ti le doresti. Uneori e bine nu doar sa asteptam sa ni se intample, ci sa si facem sa se intample.
 ;)
Pe principiul bancului:
- Da, Doamne sa castig la loto
- Eu dau, dar  mai joaca si tu  un bilet :applause:

Offline Gratzy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #2352 : Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015, 22:04 »
Buna seara, sunt Gratiela, am 47 de ani, din Iasi. Ma bucur ca v-am gasit, fiind o iubitoare a excursiilor si a iesirilor in aer liber.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2353 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 09:09 »
Bine ai venit Gratzi! Poate ne vedem undeva aproape de tine...cu ocazia excursiei Gura Humorului, Vama, Transrarau, Vatra Dornei.

Offline Veronica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #2354 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 13:24 »
Buna Gratzi! Si eu sunt din Iasi. Poate facem "echipa" cand vom pleca in excursii, vacante...