Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1148746 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2190 : Duminică, 01 Iunie 2014, 19:12 »
Că tocmai am dat o raită pe aici! Alice dragă, îmi place că ai replica la replică. Şi pentru că spunea cineva de un anumit tip de concediu, iaca, eu m-am ,,lipit" de unul, de model medical.  :((Mânuţa ruptuţa epifizuţa.  :help:Dar, norocoasă că este stânguţa. Haz de necaz! Sănătate că-i mai bună decât toate! :strong:

Offline Irina82

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Quae nocent docent
« Răspuns #2191 : Duminică, 01 Iunie 2014, 19:32 »
Buna, ma numesc Irina, am aproape 32 de ani si sunt din Bucuresti. De ce sunt singura? Pentru ca m-am incapatanat prosteste sa cred ca iubirea mea este impartasita, desi daca mi-as fi ascultat putin capul in loc de inima mi-as fi dat seama ca nu este asa. Dar asta este, asa este viata si merg mai departe pe principiul "Quae nocent docent"  ;).
Cum am ajuns aici: imi place mult sa calatoresc si nu vreau sa renunt la asta din cauza ca nu mai sunt jumatatea cuiva. Am citit despre comunitatea Single Camp si despre proiecte trecute si curente si as vrea sa fiu si eu parte din ceea ce pare un vis frumos.
Am in plan sa ma inscriu la proiectul pentru noi veniti de la Bran si sper ca totul sa fie bine...este adevarat sa imi este putin teama de necunoscut desi nu sunt o persoana timida, dar voi face acest salt cu inima deschisa.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2192 : Duminică, 01 Iunie 2014, 20:53 »
irina, bine ai venit. pai, daca nu esti timida, treaba e pe jumatate rezolvata.  :thumbup:

serena, chiar nu te-am mai zarit demult. Imi pare rau de manuta ta. Insanatosire grabnica. Cat despre replica, ce sa fac, tot ma educ, dar tot nu tac  :whistle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #2193 : Duminică, 01 Iunie 2014, 22:56 »
Buna , ma numesc Bogdan, am 40 de ani, consilier juridic(nu stiu pt. cat timp am sa mai fiu...) , de 2 saptamani am avut surpriza vietii mele, cea langa care am fost din 1999, m-a anuntat ca divorteaza,  am o scumpete de fetita de 9 ani, sentimente contradictorii de furie si singuratate, intrebari la care nu pot sa-mi raspund , cum e posibil ca cea langa care am fost cand i-a fost cel mai greu(un cancer de col uterin de grad 2B) , pe care am sprijinit-o prin orice mijloc sa devina o femeie de succes, carierista cum spune ea, sa faca un pas catre altul ... , va rog sa ma credeti ca am vazut fata hidoasa a unui om pe care credeam ca-l cunosc(promiscuitate, santaj, razbunare prin orice mijloc, indiferenta fata de fetita mea, aroganta, minciuna). Sper sa-mi revin cat mai repede, alaturi de voi, deocamdata trebuie sa-mi fac curaj si sa ies din casa, mult mai greu mi-ar fi sa plec intr-o vacanta.
Poate faptul ca te simti tradat te va ajuta sa treci mai usor peste tot. Stiu ca este greu, dar va trece.
Wonderland, cred ca ai fost un pic cam dura cu Bogdan. Da ,intr-o relatie sunt doi si fiecare are partea lui de vina atunci cand relatia se destrama,dar cand esti parasit pentru altcineva e...altfel.

Offline Irina82

• Newbie
  • *
  • Quae nocent docent
« Răspuns #2194 : Duminică, 01 Iunie 2014, 23:17 »
Wonderland: multumesc si sa speram ca totul va decurge bine. Inca ma familiarizez cu forumul si procedurile si incerc sa acumulez informatie. As avea o mica intrebare  :offtopic:..sper ca nu e prematur sau deplasat totusi....Daca am un catel pe care in principiu e mai greu sa il las singur, exista vreo posibilitate sa il pot lua cu mine? A mai fost vreodata cineva cu patrupedul dupa el in iesiri? :-[

Multumesc, noapte linistita si o saptamana cat mai usoara...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2195 : Luni, 02 Iunie 2014, 07:08 »
Irina, n-am vazut pana acum. Habar n-am.  Cred ca tine si de destinatie, specificul actiunii si politica locurilor de cazare. V-a trebui sa astepti un raspuns de la Gigi. Dar sunt convinsa ca poti gasi o solutie sa-l lasi in siguranta cateva zile ::)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2196 : Luni, 02 Iunie 2014, 07:16 »
Wonderland, cred ca ai fost un pic cam dura cu Bogdan. Da ,intr-o relatie sunt doi si fiecare are partea lui de vina atunci cand relatia se destrama,dar cand esti parasit pentru altcineva e...altfel.

Se poate.  Am toata compasiunea si intelegerea pentru ceea ce poate simti o persoana in situatia asta. Posibil sa fiu mai putin toleranta cu modul de exprimare. In rest, nu e treaba mea sa judec.

Offline mikaella

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2197 : Luni, 02 Iunie 2014, 14:00 »
HI !!! Sunt Mihaela, din Bucuresti, am 55 ani varsta cronologica si 37 ani varsta biologica :) si ...
THREE WISHES: STAND BY ME, TO BE NEAR YOU, TO BE TOGETHER WITH YOU!!!!

Offline Irina82

• Newbie
  • *
  • Quae nocent docent
« Răspuns #2198 : Luni, 02 Iunie 2014, 22:45 »
Buna searaaa  :D...da..ma gandeam la iesirile in tara care nu presupun trasee grele sau de creasta..il pot lasa dar parca ar fi mai fun cu ea langa mine :P....vrabia malai viseaza  ;D...am sa astept sa vad ce zice si domnul Gigi.

Seara frumoasaaaa!!!

Irina

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2199 : Marți, 03 Iunie 2014, 06:02 »
Irina, Domnul Gigi iti va spune sa nu-i mai spui Domnul. ;D

Bine ai venit mikaella. SC e o alegere buna la orice varsta :)

Offline mikaella

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2200 : Marți, 03 Iunie 2014, 12:13 »
   Buna wonderland! Iti multumesc pentru primire si pentru incurajare! O zi minunata!!!

Offline anab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #2201 : Vineri, 06 Iunie 2014, 20:36 »
buna, sunt Ana, din bucuresti, 34 ani. sunt f incantata ca am descoperit acest grup. imi place f mult sa calatoresc insa nu am cu cine. in tara poate mai gasesc pe cineva amator de o plimbare (cu masina, nu cumva sa fie drumetie, ca nici unul nu face miscare) dar in strainatate.... nu am sanse. toti sunt cupluri iar calatoriile cu ei nu sunt f avantajoase (cazare mai scumpa pt camere single + ca fiind 2 persoane au majoritate, deci putere de decizie...pt unele aspecte ale calatoriei). obisnuiesc in fiecare an sa ies cel putin o data din tara. anul acesta mi-am facut planul de calatorie (oricum sunt ocupate locurile la excusille organizate aici) insa la anul bifez cel putin o excursie.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2202 : Sâmbătă, 07 Iunie 2014, 06:44 »
Stii cum se spune, cand iti doresti mult ceva, e foarte posibil sa se intample. Asa ca, poti sa urmaresti excursiile care te intereseaza. Mai rar se intampla la excursiile externe sa se elibereze vreun loc in ultimul moment dar, cine stie... Daca nu, pentru la anul e bine sa te inscrii imediat ce lanseaza Gigi programul.  Adica prin decembrie-ianuarie:)
Oricum, bine ai venit! Se simte usurarea si bucuria ta de  a fi gasit implinirea unei dorinte  :flori: :thumbup:

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #2203 : Sâmbătă, 07 Iunie 2014, 16:32 »
Stii cum se spune, cand iti doresti mult ceva, e foarte posibil sa se intample. Asa ca, poti sa urmaresti excursiile care te intereseaza.

............

Oricum, bine ai venit! Se simte usurarea si bucuria ta de  a fi gasit implinirea unei dorinte  :flori: :thumbup:

Cuvintele astea, ce ne-am face fără ele....  :crazy2: Ana, mă bucur că ești încântată și sper să îți găsești aici outlet-ul către exterior. Cuplurile, mda, pe lângă că nu sunt avantajoase sunt și greu de digerat câteodată...ai inpresia că faci diabet.  :uglystupid2: Aici vei găsi persoane singure, poate chiar prea singure...e bine să o iei ca pe o expereiență, o „stație” în care te hotărești ce vrei de la tine. Așa că bine ai venit între noi!  :kissing: Sper ca șederea ta aici să îți aduca satisfacție.  ;)
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline Mioara31

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2204 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 14:43 »
Buna ziua! Mi-a plăcut conceptul, sunt singura siincerc sa ies din starea depresiva in care sunt.  As dori sa comunic, deși m-a descurc greu cu tableta, cu persoane care pot înțelege prin ce trec.