Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147625 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Monicuta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2175 : Sâmbătă, 10 Mai 2014, 17:48 »
Multumesc de bun venit! Wonderland

Multumesc mult si pentru sfaturi. Pe forum voi petrece mai mult timp dupa 27 mai cand voi reveni din concediul de odihna. Pentru mine este deja o schimbare, am venit de la spital ( serviciu! ) si primul gand a fost la forum...
Am vazut ca sunt persoane care desi sunt inscrise de mult timp nu au avut inca curajul de a se inscrie la vreo actiune . Eu am o  experienta de acest gen ( un circuit in Turcia cu o agentie de voiaj din Bucuresti si un grup neomogen in care eram singura) si totusi am cele mai frumoase amintiri din toate calatoriile de pana acum.   Cred ca fiecare trebuie sa se bazeze pe intuitie, odata ce s-a inscris intr-o astfel de comunitate, cum este aceasta si sa gandeasca pozitiv.
Pe final as dori sa mentionez ca azi noapte nu eram la serviciu ci acasa...Am ceva emotii inainte de acest concediu cum sigur o sa am si inainte de plecarea in Cheile Nerei.
O zi buna tuturor SC!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #2176 : Luni, 12 Mai 2014, 08:59 »
Bine ati venit! - tuturor celor nou intrati. Sper sa ne intalnim cat mai curand!

Offline marycoray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #2177 : Luni, 19 Mai 2014, 09:50 »
Buna Dimineata.
Ma numesc Mariana si sunt din Bucuresti.
Sunt divortata si  ma aflu aici pentru  a  cunoaste  oameni   noi si de a petrece timp placut  in actiunile organizate de admin.
 Din ce am citit pana acum, imi doresc sa pot sa merg in cat mai multe excursii oraganizate aici. M-am inscris deja intr-o drumetie si sper sa fie bine.
 Abia astept sa  va cunosc.
 O saptamana frumoasa tuturor

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2178 : Luni, 19 Mai 2014, 19:14 »
Buna, si aici, marycoray,. Iti doresc sa reusesti sa mergi in toate excursiile pe care ti le doresti!. Cu siguranta va fi bine, nu-ti fa griji. Ai sa cunosti oameni noi, asa cum iti doresti, iar drumetiile sunt intotdeauna reusite, pe aici.  :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Morphinum

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2179 : Marți, 27 Mai 2014, 12:14 »
Salutare!
Ma numesc Doru si sunt din Alba Iulia. Am gasit site-ul si forumul cautand ceva pentru singles, deoarece la toate agentiile gaseam numai oferte pentru 2...asa ca impreuna cu bunul prieten Google am dat de voi. Imi place ceea ce faceti si vreau sa fiu cat mai activ, atat cat imi permite serviciul. Sper sa ne cunoastem cat de curand  :).

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #2180 : Marți, 27 Mai 2014, 13:19 »
Bine ai venit Morphinum! Cred ca o sa ne vedem curand!  :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2181 : Marți, 27 Mai 2014, 20:20 »
Cu Zeul sau cu substanta, cu cine crezi ca ai sa te intalnesti, Gigi? :magic:

Sedativ sau antidepresiv, oricui face bine un pic de Morphinum :)  :happy: Bine ai venit!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Morphinum

• Newbie
  • *
« Răspuns #2182 : Miercuri, 28 Mai 2014, 00:43 »
Multumesc de primire baieti...pai probabil o sa va fiu ghid la excursia din Apuseni :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2183 : Miercuri, 28 Mai 2014, 06:22 »
Asa e impresia ta, ca pe aici sunt doar/ mai mulți băieți?  ;D
Din cate stiu eu, ghidajul e asigurat.  Gigi nu lasă nimic la voia întâmplării ;)

Offline Morphinum

• Newbie
  • *
« Răspuns #2184 : Miercuri, 28 Mai 2014, 12:57 »
Numai voi doi ati raspuns, d-aia am zis ;). In ceea ce priveste ghidajul sigur ca este asigurat, eu doar am oferit o mana de ajutor :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2185 : Miercuri, 28 Mai 2014, 13:07 »
o mana de ajutor e oricand binevenita, mai ales daca grupul e mare. Iar fetele se bucura mereu de o mana intinsa la treceri dificile, pe carari de munte. Eu stiu, pentru ca nu-s baiat ;D

Offline Morphinum

• Newbie
  • *
« Răspuns #2186 : Miercuri, 28 Mai 2014, 20:24 »
 :oops:  sar'mana :D

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2187 : Miercuri, 28 Mai 2014, 21:51 »
Asa sa faci  ;D

Offline Bogdan Esco

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2188 : Duminică, 01 Iunie 2014, 00:30 »
Buna , ma numesc Bogdan, am 40 de ani, consilier juridic(nu stiu pt. cat timp am sa mai fiu...) , de 2 saptamani am avut surpriza vietii mele, cea langa care am fost din 1999, m-a anuntat ca divorteaza,  am o scumpete de fetita de 9 ani, sentimente contradictorii de furie si singuratate, intrebari la care nu pot sa-mi raspund , cum e posibil ca cea langa care am fost cand i-a fost cel mai greu(un cancer de col uterin de grad 2B) , pe care am sprijinit-o prin orice mijloc sa devina o femeie de succes, carierista cum spune ea, sa faca un pas catre altul ... , va rog sa ma credeti ca am vazut fata hidoasa a unui om pe care credeam ca-l cunosc(promiscuitate, santaj, razbunare prin orice mijloc, indiferenta fata de fetita mea, aroganta, minciuna). Sper sa-mi revin cat mai repede, alaturi de voi, deocamdata trebuie sa-mi fac curaj si sa ies din casa, mult mai greu mi-ar fi sa plec intr-o vacanta.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2189 : Duminică, 01 Iunie 2014, 06:23 »
Bun venit, Bogdan! Sa-ti gasesti linistea si puterea de a intelege, de a ierta si a merge mai departe! Chiar daca acum esti prea aproape de momentul despartirii, cand ti se pare ca vina e doar la ea, e bine sa iti amintesti ca o relatie se construieste in doi, iar responsabilitatea se imparte tot la doi. Sentimentele tale sunt indreptatite intr-o prima faza, dar furia si culpabilizarea nu ajuta pe nimeni. Succes!