Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1164445 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2070 : Marți, 07 Ianuarie 2014, 08:14 »
Georgiana, la 26 de ani nu poti vorbi de singuratate... :) Nimeni cred din cei de aici nu pot spune despre ei ca sunt singuri...Suntem inconjurati de oameni, traim in medii in care interactionam, deci nimeni nu e singur si nu traieste in singuratate. Am intalnit aici persoane cu o viata sociala extraordinar de plina, sunt inconjurati de prieteni, se distreaza, calatoresc, ies la teatru, la plimbare...numai singuri nu pot fi numiti...Am vazut in schimb familii izolate, fara amici, care si-au tras un paravan si si-au izolat cuplul in asemenea masura incat nu mai comunica decat intre ei. Si mai grav, sunt enorm de multe familii in care cei doi nu mai resusesc sa gaseasca ceva in comun, stau impreuna doar de convenienta. Acestia sunt singuri cu adevarat. Nu reusesc sa aiba o viata sociala, au conveniente si tabieturi care-i tin departe de prieteni...Faptul ca nu formezi un cuplu, asta nu inseamna ca traiesti in singuratate. Mai mult, la tine si la Joy e cu totul altceva...Aveti cea mai frumoasa varsta, aveti toate atuu-rile de a va bucura, aveti toata viata inainte...

Offline frankfurt

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2071 : Marți, 07 Ianuarie 2014, 10:40 »
Cata dreptate ai Gigi !
Ai facut o radiografie exacta a ceea ce inseamna singuratate in doi.
Este mult mai groaznic sa fi singur in doi decat sa fi intradevar singur.

Offline Idana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2072 : Joi, 09 Ianuarie 2014, 10:20 »
Bine v-am gasit ! Sper ca am postat unde trebuie, inca nu sunt sigura ca la "quick reply" trebuia sa o fac, dar iata : am 42 de ani, o fiica de 18 ani, sunt single de ceva vreme si locuiesc in Alba

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2073 : Joi, 09 Ianuarie 2014, 10:45 »
Foarte aproape de Sibiu si mai ales de Sibiel si Gura Raului, acolo unde se desfasoara mai multe actiuni in 2014! Bine ai venit Idana!  :)

Offline Miki

• Newbie
  • *
« Răspuns #2074 : Miercuri, 15 Ianuarie 2014, 23:07 »
Bun gasit!
Sunt Miki, am 42 de ani, locuiesc singura de la 19 ani si de o buna bucata de vreme stau in Bucuresti. Nu am fost casatorita niciodata, desi am avut in intentie dintotdeauna, insa cursul vietii mele nu a fost si nu este unul tipic si fac eforturi in mod constant ca sa accept aceasta situatie.
Ma bucur foarte mult ca v-am descoperit fiindca, dupa o perioada in care mergeam in strainatate de doua-trei ori pe an, in ultimii doi ani renuntasem sa mai calatoresc din cauza faptului ca nu vad niciun farmec sa nu ai cu cine sa imparti ceea ce descoperi vizitând alte meleaguri.
Felicitari pentru aceasta initiativa!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2075 : Joi, 16 Ianuarie 2014, 07:49 »
Multumesc Miki, bine ai venit!  :)

Offline Annemarie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #2076 : Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014, 07:44 »
Bine ai venit Miki si din partea mea. Sunt si eu nou intrata,asa ca eram inca aproape de usa si am vazut cand ai intrat. Hi,hi. ;)
Ai dreptate cu impartirea bucuriilor,am simtit si eu asta. Ar fi multe de spus.....Sper sa ne cunoastem intr-una din excursii. :flori:

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #2077 : Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014, 22:51 »
Ma bucur foarte mult ca v-am descoperit fiindca, dupa o perioada in care mergeam in strainatate de doua-trei ori pe an, in ultimii doi ani renuntasem sa mai calatoresc din cauza faptului ca nu vad niciun farmec sa nu ai cu cine sa imparti ceea ce descoperi vizitând alte meleaguri.
Si eu am calatorit mult. Am vazut multe lucruri si locuri frumoasa si am suferit ca nu am cu cine impartasi bucuria asta!
Bine ai venit!

Offline unhappywoman

• Newbie
  • *
« Răspuns #2078 : Luni, 20 Ianuarie 2014, 03:41 »
sunt noua , hai sa stam la un pahar de vorba, sunt o femeie  draguta , as dori sa comunic

Offline mar61r0@gmail.com

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #2079 : Luni, 20 Ianuarie 2014, 10:25 »
sunt noua , hai sa stam la un pahar de vorba, sunt o femeie  draguta , as dori sa comunic
Noua sunt si eu, de Revelion a fost prima mea actiune in aceasta mare si minunata familie si pot doar sa-ti spun ca foarte curand vei deveni happywoman  :thumbup: :kissing:..... daca vrei, poti, daca nu poti, te vom ajuta noi :kissing:
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline bitman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2080 : Marți, 21 Ianuarie 2014, 20:53 »
Buna seara, asa cum este obiceiul,  ma prezint inainte de a face comentarii. Ma cheama Bitman si sant surprins de activitatile frumoase pe care le aveti !, am 46 de ani si simtul umorului, ma bucur ca putem sa comunicam. Desi sant nascut in Bucuresti sant mai aproape de Sibiu si fizic si emotional. Sper sa ne vadem cat mai repede

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2081 : Marți, 21 Ianuarie 2014, 21:09 »
Bun venit, celor noi.

Be happy, woman! La un pahar de vorba  se tot sta, seara, in excursiile SC. Si daca mai sunt si oameni cu simtul umorului, asa cum se declara si bitman, comunicarea e garantata :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline bitman

• Newbie
  • *
« Răspuns #2082 : Marți, 21 Ianuarie 2014, 23:36 »
Soooo happy !   , am observat prezenta si comentariile pe timp de noapte ale multor participanti la discutii, la un pahar de vorba trece timpul foarte repede. Sa fie adevarat ? Din cate am observat balanta celor care scriu se inclina spre reprezentantele Evei :giggle:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2083 : Miercuri, 22 Ianuarie 2014, 08:04 »
Da, ai observat bine bitman! Bine ai venit in grupul nostru si astept sa ne vedem la Sibiu!  :)

Offline Coco

• Newbie
  • *
« Răspuns #2084 : Miercuri, 29 Ianuarie 2014, 16:45 »
Salut. Sunt si eu noua. Tocmai cautasem "parteneri de calatorii", si majoritatea site-urilor sunt cu matrimoniale, pana am dat de un articol in care ati aparut voi, m-am bucurat atat de mult incat trebuie sa scotocesc si eu prin tot forumul vostru:)). Asa, sa ma prezint acum: sunt Coco, studenta in Bucuresti(hmm, probabil cea mai tanara din cate am vazut?!) si adooor sa calatoresc. Sunt intr-o relatie de la (mare) distanta, teoretic, sunt singura aici. Fiind fata, mi-e mai greu sa gasesc un camarad de calatorie in care sa am incredere, dar v-am vazut aici ca sunteti deschisi + pozitivi si sper ca o sa ma vad cu voi in martie la Sibiu.

Coco,