Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147392 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #1965 : Marți, 15 Octombrie 2013, 19:24 »
măi, se poartă și se promovează ideea de interacțiune intergenerațională  ;)

Io cred că media e undeva în grupa 35-45, dar s-ar putea să greșesc.
Doar Gigi are o evidență exactă și o imagine completă.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Adri

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #1966 : Joi, 17 Octombrie 2013, 22:55 »
Buna tuturor... bine v-am gasit  :)
Eu sunt Adri si sunt in cautare de prieteni noi. Imi place sa calatoresc, sa citesc, sa gatesc, sa ma bucur de lucrurile marunte.
Sunt singura si nu neg ca sunt momente in care resimt singuratatea ca o povara (mai ales ca dupa 30ani e un pic mai greu sa iti largesti cercul de prieteni).
Am ajuns in acest punct dupa o relatie de multi, multi ani, care a esuat la un moment dat. Prin urmare, am ales sa devin independenta si sa ma bucur de aceasta perioada pentru a deveni o varianta mai buna a mea. Sper ca experienta de aici sa contribuie la dezvoltarea mea si, de asemenea, prezenta mea sa va bucure si pe voi!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #1967 : Vineri, 18 Octombrie 2013, 08:23 »
Bine ai venit!
Wow! - succint, la obiect, câteva rânduri care condensează o imagine vie și clară despre tine în...evoluție.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline VioletaD

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #1968 : Marți, 22 Octombrie 2013, 17:17 »
Buna, sunt Violeta, locuiesc in Bucuresti si ma bucur sa va cunosc. M-am inscris deja la Revelion si abia astept sa ne si vedem. Sunt o calatoare prin defintie si ma intreb de ce inca in nomenclatorul ocupatiilor din Romania nu exista meseria de turist, pentru care declar fara falsa modestie ca sunt supracalificata! :-)
Bună fie-vă inima fără pacemaker și căutătura fără dioptrii!

dianna

• Vizitator
« Răspuns #1969 : Marți, 22 Octombrie 2013, 17:22 »
pentru ca in "meseria" asta de obicei se cere sa venim cu bani de acasa ? :)

Offline VioletaD

• Newbie
  • *
« Răspuns #1970 : Marți, 22 Octombrie 2013, 17:26 »
Bine, atunci declar oficiala meseria de musafir. Si, daca gazdele stau prin Caraibe, cu atit mai bine.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #1971 : Joi, 24 Octombrie 2013, 07:27 »
Buna, sunt Violeta, locuiesc in Bucuresti si ma bucur sa va cunosc. M-am inscris deja la Revelion si abia astept sa ne si vedem. Sunt o calatoare prin defintie si ma intreb de ce inca in nomenclatorul ocupatiilor din Romania nu exista meseria de turist, pentru care declar fara falsa modestie ca sunt supracalificata! :-)
Buna Violeta si bine ai venit in club :) !
Eu te cred pe cuvant ca esti calatoare prin definitie, ca esti  turista  supracalificata , dar as si dori sa ne demonstrezi lucrul acesta, Astfel dam credibilitate mai mare site -ului si membrilor SC. Cer prea mult? :)

Offline VioletaD

• Newbie
  • *
« Răspuns #1972 : Joi, 24 Octombrie 2013, 15:49 »
Negresit! Ne vedem la Revelion sa ne masuram in supercalificari? :-) nu de alta, dar pina atunci sunt plecata...

Offline dutchessa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #1973 : Vineri, 25 Octombrie 2013, 22:31 »
buna seara gigi,
buna seara tuturor,

abia am aflat de acest site, si cred ca voi participa la un moment dat la o actiune propusa...sper sa fie cat de curand...si sper sa ma simt bine cu voi.

:flori:

Offline DJ_RADU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1974 : Marți, 29 Octombrie 2013, 10:28 »
Buna ziua !!!

Subsemnatul, Radu-Mircea, nascut, crescut si rezident in Bucuresti, declar pe proprie raspundere si nesilit de nimeni, ca sunt singur ;D .

Ma bucur ca am gasit aceasta comunitate, bineinteles cu ajutorul unui alt membru important al acestui grup  :angel:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #1975 : Marți, 29 Octombrie 2013, 11:12 »
Bine ai venit Radu! Deci o sa am concurenta la postul de DJ... ;D ;D ;D Ahhh de cand asteptam pe cineva care sa ne puna muzica... :dance: :thumbup: *|*

Offline DJ_RADU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1976 : Marți, 29 Octombrie 2013, 12:58 »
Bine ai venit Radu! Deci o sa am concurenta la postul de DJ... ;D ;D ;D Ahhh de cand asteptam pe cineva care sa ne puna muzica... :dance: :thumbup: *|*

Ca sa fiu modest ... doar din 1984 colectez muzica  :D :thumbup: Si cam sunt pasare de noapte :P

Offline cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #1977 : Joi, 31 Octombrie 2013, 16:13 »
Buna tuturor...ce de oameni singuri :o....Eu sunt Cristina, am 31 de ani impliniti ( dar imi place sa spun ca am 25 :angel:). De ce sunt singura? Nu stiu exact sa va spun...n-a fost sa fie pana acum, desi toata lumea se mira cum de sunt singura...in definitiv asta cred ca, conteaza mai putin...Despre mine ... sunt comunicativa, imi place sa calatoresc, imi place sa dansez, fac sport,  iubesc teatrul, sunt ambitioasa, sunt perfectionista si cam atat ca o sa sune a matrimoniale. :ban:
Sper sa cunosc oameni frumosi pe acest site. Bine v-am gasit!  :flori:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1978 : Joi, 31 Octombrie 2013, 16:37 »
bine ai sosit! :flori: eu am multi ani impliniti :( si tare as vrea sa mai am 25.

Offline VioletaD

• Newbie
  • *
« Răspuns #1979 : Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013, 19:49 »
bine ai sosit! :flori: eu am multi ani impliniti :( si tare as vrea sa mai am 25.

Eu zic ca ai 25 si citeva luni (intre una si 350, acum ce mai conteaza?)