Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (198/932) > >>

malina dragomir:
Sigur Caroline , abia astept ... in Retezat sper sa ajung, asteptam un raspuns de la Gigi ca am vrea sa stam atat la venire cat si la plecare cate o noapte in Sibiu, si de acolo sper sa ne ia si pe noi(suntem doua din Iasi) ... alta modalitate nu avem , e tare greu ca suntem departe... voi de acolo din Sibiu cu ce ajungeti in Retezat? daca suntem mai multi care plecam din Sibiu, poate merge microbuzul... cat despre venirea ta la Iasi, sunt la curent si ne vom vedea cu siguranta... :)

Caroline:
Pentru Retezat, am inteles ca va fi un microbuz din Sibiu pana la Hateg (?), dar despre asta povestim mai bine si mai multe pe topicul excursiei, mai aproape de data cu pricina. Enjoy! :)

malina dragomir:
multumesc tuturor pentru primire, va marturisesc ca e muuuuuuuulta vreme de cand va urmaresc(dimineata in special cand imi beau cafeaua) discutiile, tachinarile, impresiile, contrazicerile . am senzatia ca va stiu demult, ca pe niste prieteni vechi, deja dragi.....

lorelei:
buna seara!
si eu va urmaresc de ceva vreme.....si acum iata-ma ....la ...new entries :)urmarind discutiile voastre de pe forum am constatat ca gandim la fel  si vedem lucrurile cam din acelasi punct de vedere. pana voi reusi sa 'ader' la una dintre propunerile de vacanta sper sa reusim sa ne cunoastem mai bine, la acest nivel "virtual' care are plusurile dar si minusurile sale. deci ...pe curand! :)

admin:
Buna dimineata Lorelei, ma bucur ca te-ai alaturat grupului nostru!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă