Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
luciamanta:
Bun venit, draga Mihaela! Ne vom vedea in excursia organizata in Delta Dunarii! Sper sa te simti foarte bine in comunitatea SC si sa ai alaturi oameni adevarati, sinceri si sufletisti! :flori: :)
malina dragomir:
Buna ziua si bun gasit........ :)sunt inscrisa de anul trecut in comunitate,dar m-am limitat doar la a va urmari cu mare drag discutiile si intalnirile,si va simt intr-un fel aproape, anul acesta mi-am facut curaj si m-am inscris in doua actiuni, excursia din Retezat si cea din Maramures. Sunt din Iasi, iar aici stam mai greu cu mobilizarea, mi-ar fi placut sa gasesc si pe plan local atat de multa deschidere ...
almi_gabi:
Bine ai venit Malina!
Chiar daca nu sunt foarte multe din cate stiu eu, la Iasi fetele de acolo au mai iesit si daca citesti de la inceput topicul rezervat zonei Iasi vei vedea si pe unde au mers.
Caroline:
--- Citat din: malina dragomir din Joi, 03 Mai 2012, 18:42 ---Buna ziua si bun gasit........
--- Terminare citat ---
Bun venit, Malina! Ne vedem in Retezat si sper si la vara, ca am facut niste promisiuni prin Iasi... ;)
luciamanta:
--- Citat din: malina dragomir din Joi, 03 Mai 2012, 18:42 ---Buna ziua si bun gasit........ Sunt din Iasi ...
--- Terminare citat ---
Malina, îti doresc să te simţi bine in comunitatea Singles Camp, să participi la acţiuni, să fii în elementul tău alături de prieteni valoroşi şi în eventualitatea în care voi merge în delegatie la Iaşi, poate vei accepta să ne cunoaştem! :) :coolsmiley:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă