Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (195/932) > >>

oti:
wonderland, bine ai venit. :flori:
ne putem cunoaste si in alte excursii organizate. important este sa poti participa. deci in noiembrie poti fi indrumator pt cei noi sositi. :yeah:

amicu:
Va multumesc pentru intampinare almi_gabi si micaela . Sper sa ne vedem la actiunile organizate aici :)

wonderland:

--- Citat din: oti din Joi, 19 Aprilie 2012, 08:52 ---wonderland, bine ai venit. :flori:
ne putem cunoaste si in alte excursii organizate. important este sa poti participa. deci in noiembrie poti fi indrumator pt cei noi sositi. :yeah:

Asa, direct îndrumător, fără botez new entry? Frumoase vești îmi dai Oti. Nici nu visam, dar o idee începuse să zvâcnească prin mintea mea. :dance:
Multumesc de urare.  :flori:

Fără legătură: este vreun loc unde pot sa urmaresc unde am postat, cine a răspuns, alte noutăți, ori să bifez notificare pe email? Multumesc, probabil că aș descoperi daca as explora mai atent, dar cred că mă alint a new entry care are nevoie de îndrumare.
--- Terminare citat ---

luciamanta:
Bine ai venit, wonderland. Sper că te vei integra repede in SC, iti vei gasi prieteni adevăraţi şi fie ca acţiunile şi taberele organizate să fie pe placul tău!

Cristinne:
Buna, sunt Cristina si m-am inscris de curand...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă