Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
morcoveatza89:
Sunt convinsa de lucru asta :-*
Plusar:
--- Citat din: AdrianaS din Luni, 02 Aprilie 2012, 17:08 ---Bun venit tuturor! *|*
Si eu sunt cam noua pe aici, n-am mai mult de 2 saptamani vechime pe forum. Dar vad ca randurile celor singurei se ingroasa (o fi bine, o fi rau??? :-\).
Doru, sa stii ca "recordul in minus" de km cu masina il detin eu!!! :strong: doar 5500 in aproape 5 ani...deci a mea plange sa fie plimbata.
Cat despre dans , sa stiti ca mai sunt si doamne cu 2 picioare stangi.... :whistle:
Elena, la 22 de anisori poti sa spui ca esti...single?? Te-ai uitat bine in jurul tau?
Mary, sa inteleg ca stai in cartierul Titan? Si eu tot in Bucuresti... ;)
--- Terminare citat ---
ups, chestia cu masina mai bine o tineai pt tine :)) ma refer in special la faptul ca dupa atat de multi ani si dupa atat de putini km nimeni nu va avea curajul sa urce in masina cu tine ca si sofer (asta dc se va ivi ocazia sa mergi cu ea intr-o tabara)
admin:
Dar daca a facut cei 5.500 km, 100 acum 5 ani si 5400 in ultimele doua luni? ;)
AdrianaS:
Ntz! Pe toti cei 5500 ii impartim la 4ani si jumatate... :blush:...pai ce sa fac daca sunt sofer de weekend?
Sincer, nici eu nu m-as incumeta sa plec la drumuri lungi, fara un copilot mai experimentat, cu atat mai mult cu cat sunt sunt in stare sa ma ratacesc si prin propriul meu cartier, daramite pe drumuri necunoscute oO.
admin:
AdrianaS, ia-l pe .... Ponta. E un copilot experimentat. L-am vazut aici la Sibiel, la un raliu de coasta. Se tinea foarte bine de bord. Deci n-ai de ce sa-ti faci griji cu el in masina. Doar poate bordul are de suferit...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă