Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (184/932) > >>

bi_anca:
Bine ai venit Doru,

Esti prima persoana pe care o intampin, asa ca intrarea ta in Singles Camp va fi de bun augur.

Daca te decizi pentru tabara din aprilie te asteptam cu drag........si nu-ti face griji pentru talentul tau de dansator :)

La Sibiu fulguieste usor...........

Duminica placuta iti doresc

Plusar:
@alma_gabi : este un nick folosit de mine cam de multisor ... la un joc de strategie on-line ...  ::)
@bi_anca : mda, acum mi-am controlat agenda, vineri 27 aprilie am o sedinta de la care nu pot lipsi, va ramane sa intru direct in paine cu o alta ocazie !
va multumesc pt comitetul de primire :)

almi_gabi:
este un nick folosit ..la un joc de strategie on-line ....
poate detaliem cand ne'om intalni  :coolsmiley:

va multumesc pt comitetul de primire
 O0

o fi fro' chestie de  1 aprilie !!!  :pleasantry:

micaela:
ma alatur si eu comitetului de primire, Doru, mai mult fiindca ma framanta o curiozitate din zona etimologiei...de la ce s-a-ntamplat nickul "plusar"? ::)
cat despre picioarele stangi ale speciei masculine, nu-i nicio noutate  >:D ;D
avem doua doamne (aici rad, ca-i ca-n bancu' de vi l-am spus unora  ;D )- bi_anca (cea care te-a intampinat in balerini, mai sus) si Kama- care se ocupa cu simetrizarea si impleti(ci)rea membrelor inferioare, pe muzica. asa ca fugi cat mai ai timp.  ;D hei, glumesc.

Plusar:
pai la jocul respectiv nick-ul Quasar care-l vroiam eu era luat, iar Plusar venea de la niste vitamine , nu stiu daca va mai amintiti de ele: Plus , parca erau unguresti , le aveam pe masa si m-am inspirat din ambalajul lor  ...
iar terminatia "ar" a venit normal

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă