Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (174/932) > >>

almi_gabi:
bine ai venit Doina !  :)

AdrianaS:
Salut tuturor! :)
Sunt Adriana si sunt "boboc" pe aici. Ieri am aflat de existenta voastra si m-am bucurat foarte tare. De mult timp cautam un asemenea site, fara conotatii matrimoniale, cu oameni de calitate, cu care sa port conversatii decente pe diverse teme si, de ce nu, sa-mi fac prieteni noi. Sunt o mama singura, si fetita mea de 12 ani reprezinta ( cum altfel?) universul meu.
Sper sa ma integrez repede in "comunitatea singles"si sa va cunosc cu adevarat. Multumesc Gigi ca ai pus bazele acestei comunitati, multumesc celor care participa si fac posibila existenta ei!

micaela:
bun venit, Adriana.  :flori:

admin:
Bine ai venit AdrianaS! Cu integrarea in SC este foarte simplu si usor, depinde doar de diponibilitatea la comunicare, socializare, cunoasterea unor persoane noi.

AdrianaS:
Multumesc! Bine v-am gasit! Sper sa fiu o prezenta agreabila printre voi. Imi place sa cred ca sunt o persoana sociabila, desi nu-mi fac prieteni la "prima vedere" decat in cazuri exceptionale. Imi place ideea vacantelor de socializare. Sper sa pot participa si eu, desi timpul liber pentru mine este o himera.
Va doresc tuturor un week-end minunat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă