Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
micaela:
cred ca eros presteaza cu instrumente mai fine decat ustensila aceea enorma.
mornelush:
Buna seara,
Sunt noua pe aici. Weekendul acesta am fost in Sibiu.Acolo am aflat despre Singlescamp, ieri am citit cate ceva si azi va scriu. E frumos ce se intampla si e minunat ca cineva a avut aceasta initiativa. :applause: Sunt din Bucuresti si as fi vrut ceva detalii despre ce se intampla pe aici.Sigur ca Sibiul e un oras superb, dar pentru ca tocmai m-am intors de acolo, o sa mai aman putin participarea la Tabara New Entry.
Salut cu drag pe toata lumea :)
Cornelia
Caroline:
Bun venit, tiza mea! (Nickname-ul meu este o anagrama ;) ) Cu tine, suntem, din cate stiu eu, cel putin 5 cu acest nume. :thumbup:
Cred ca eu sunt "de vina" pentru ceea ce-ai aflat despre Singles Camp... :dance:
Pana la o prima tabara New Entry, poti sa intri si pe topicul "Singles Camp in zona". La Bucuresti exista deja un grup care, spre deosebire de cei din zona mea - Sibiu, mai ies si asa, spontan, impreuna, la o cafea sau la teatru, fara sa fie nevoie neaparat de organizarea unei tabere nationale... Iti doresc sa te simti bine cu noi si noi cu tine, si pe forum, si life, in tabere! :pleasantry:
Saturnianul:
Bun venit printre noi celor mai noi inscrisi. Sunt convins ca va veti simti bine aici O0 Daca veti vrea, desigur!
Chiar, voi cei din Sibiu de ce nu faceti si intilniri intre voi, dincolo de excursiile organizate? Pare ca sunteti destul de multi pentru asta, aveti si topic pe forum :) Sa nu aiba nimeni initiativa pe acolo?
silviu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 04 Martie 2012, 21:51 ---cred ca eros presteaza cu instrumente mai fine decat ustensila aceea enorma.
--- Terminare citat ---
ustensila aia enorma e pentru misandre ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă