Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (165/932) > >>

Caroline:
Bine ai venit, Alina!

Si eu sunt la 3 ani dupa... si tot asa singura, dar nu chiar singura, ci cu multi prieteni... si inca nu prea convinsa ca ar trebui sa schimb ceva, deocamdata, cel putin din acest punct de vedere. :)
Si mie imi place sa vorbesc cu si despre copii, desi nu am unul al meu, am peste 200... la scoala. Sunt profesoara - de biologie, insa nu ma contrazic cu credinta... doar cu institutiile bisericesti.
Cauta pe forum si topicul Religie versus stiinta.  :angel:

MILI:
Salutare celor de pe aici. Sunt din Bucuresti, Mili ma numesc, am 44 de ani, dar e doar un numar, nu ma copleseste ! :)Grija mea este sa-mi pazesc sufletul de cele rele si urate caci din pacate le intalnesti la tot pasul, ca vin de la oameni sau doar ti se intampla dand vina pe destin sau ce-o mai fi. Nu sunt inscrisa de multa vreme, am vrut sa-mi fac o idee, sa tatonez terenul, sa inteleg mai bine ce se intampla, caci sincer, nimeni nu vrea sa fie dezamagit nu? Sunt o persoana  responsabila, iubesc adevarul, sinceritatea, bunatatea si tot ceea ce inseamna frumos: suflet, natura, muzica....
Natura a fost darnica cu mine dar nu e de ajuns sa fii fericit, din contra, uneori iti pot aduce multe dezavantaje. Poate intr-un alt moment voi detalia acest aspect. Ma ghidez in viata dupa zicala:"ce tie nu-ti place altuia nu-i face".
Mi-as dori sa particip la niste actiuni, sa ma luminez caci deocamdata sunt "bezmetica". Poate ma ajutati si pe mine!
Deocamdata privesc ecranul si nu ma gandesc la nimica, astept sa vad ce se va intampla.
Va doresc ceea ce va doriti cu o conditie, sa nu afecteze pe altii! :)

pocama:
Bine ai venit, Mili! :) O sa fac eu oficiile de gazda, caci astazi a fost o zi de week-end pentru multi, pe aici. :knuppel2: Mai plimbate prin gradina noastra pana te familiarizezi cu una , cu alta, cu unu, cu altu', fa-te cat mai comoda, dupa care treci la tastatura... ;D

micaela:
Bun venit Mili, si din partea mea.  :) Gandim foarte asemanator.  ;) Familiarizeaza-te, fara graba, si vorba pocamai, intra-n joc si joaca-te.  :)

pocama:

--- Citat din: pocama din Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 23:15 ---Bine ai venit, Mili! :) ... Mai plimbate... >:(

--- Terminare citat ---
Corect: mai plimba-te 8)
Scuze, pentru discomfortul creeat. :-[

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă