Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
micaela:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 03 Februarie 2012, 23:41 --- ;D Micaela, era un bluff... habar n-aveam ce zodii ar fi pe-aici, dar era asa era logic dupa intuitia mea.
E adevarat si ce spui tu. Exemplu: eu, cel putin cand eram copil, eram de o izolare si de o timiditate aproape patologice... noroc cu viata, desi nici acum nu pot sa spun ca momente ca acelea au disparut de tot. Insa ai auzit de curajul timidului? Nu exista asa ceva... se numeste, de fapt, inconstienta. Sa nu uitam ca apele, desi par cele mai linistite, ascund in adancurile lor cea mai diversificata viata pe pamant. :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
cunosc, cunosc...apele sunt linistite dar adanci... :)
chiar sunteti multi "de apa": tu, Mari_a, Silviu, Radu, carmentoma, jul, kama. asta numai din ce-mi amintesc acum. :)
bun venit, Liviu. remarc iar mintea organizata specifica scorpionilor. :)
steliana:
Bun venit tuturor! De apa, de pamant, de foc, de vant!
Apa sapa, pamantul transforma, focul topeste, vantul mistuie ... avem nevoie de toate elementele ;)
Mari_a:
Ooo, ho, ho! Chitara bass! Bine ai venit, Liviu! O ai deja? Ce chitara? Pune o poza pe-aici!
Aveam pe vremuri un prieten care canta la chitara bass (Relu, e dus de mult de pe meleagurile astea!). Cand mergea la repetitii (in ClubA) mai zdranganeam si eu la ea (nu ca as sti sa cant, doar eram curioasa ce si cum face). Parca o vad si acum: era un Fender galben, ultra-tocit, luat la mana a... paishpea! Idolul lui era Anton Hasias (si asta e dus de mult din Romania), care avea un Jazz Bass d-ala scump
Dintre basistii de azi (si de ieri!), eu pe Nikki Sixx il iubesc ca pe frate-miu! :D
rocky:
am avut mai multe chitari in ultimii ani, printre care si un fender precision refacut complet de mine, mai nou am schimbat brandul si am 2 basi warwick, unul dintre ei fiind facut pe comanda dupa specificatiile mele
niste poze aveam postate aici
http://www.xbass.ro/forum/threads/50-Bass-ul-meu!-%28puneti-poze-cu-bass-ul-vostru-aici!%29?p=70532&viewfull=1#post70532
basisti favoriti ar fi Steve Harris (Iron Maiden) si Stephan Ude (Guano Apes)
Mari_a:
Nu te lasa sa vezi poze nelogat, dar am priceput gradul de "dependenta". "facut pe comanda dupa specificatiile mele" spune multe! :)
Deja pe-acolo pentru mine scrie pe limba pasareasca! Ce m-a mirat este ca exista o comunitate a basistilor din Romania! Habar n-aveam! O sa citesc si eu, dar cred ca pot pricepe numai pe la sectiunea "Cafenea" si, eventual, la "basisti care ne influenteaza". Asa ca nu-mi fac cont! :D
Spor la cantari! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă