Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (158/932) > >>

Caroline:
Bine zis! Nice nickname!  ;)

Guesswho:
Merci, Caroline :)...unde mai pui ca-mi plac si astia de canta "tot mai sus", formatia cu acelasi nume :D

Saturnianul:

--- Citat din: visdevara din Marți, 31 Ianuarie 2012, 16:51 ---eu recunosc ca sunt un dezastru in ceea ce priveste relatiile...

--- Terminare citat ---

Bun venit visdevara (ah! ce dor mi-e de vara  :'()
Hai sa nu spunem dezastru, prea suna extrem. Neindeminatica suna mai cu... sanse  ;D Deci, esti nepriceputa in initierea unei relatii (care poate insemna orice, de la lipsa posibilitatilor pina la anumite... temeri, inhibitii generate de initmplari ale trecutului) sau la mentinerea ei?

Am aceasta curiozitate pentru ca si eu ma cosider nepriceput in materie de relatii. Mai ales la initiere. Cauza initiala fiind lipsa posibilitatilor. Iar dupa ce am inlaturat-o, am constatat ca sub ea se ascund unele temeri si inhibitii  :(

meadow rainbow:
Salutare tuturor,
In tumultoasa viata cotidiana, ganduri sporadice, asemeni unor flash-uri, de fapt, pareri de rau ca nu am la cine ma gandi cu drag in cursul zilei, ca nu am un umar pe care sa imi sprijin obrazul la culcare, ca nu am cu cine bea cafeaua cand ma voi trezi, m-au determinat sa ma alatur voua, cu speranta ca le voi transforma in amintiri.
E cam tarziu acum, asa ca va urez vise placute celor care inca nu dormiti!
Meadow Rainbow

micaela:
bun venit, rainbow  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă