Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (155/932) > >>

micaela:
ha-i ca suntem offtopic si offgrammar.  :P

anshoci:
Buna, sunt anshoci, am 37 de ani, necasatorita, fara copii...nou venita pe aici......imi place sa dansez salsa, daca mai are cineva aceasta placere, poate mergem impreuna in club, ptr. ca nu am cu cine.....poate stie cineva si o scoala buna de salsa....eu am fost la una, dar ptr. ca nu aveam partener, cam stateam pe margine, asa ca daca este pe aici un tip caruia ii place si stie sau vrea sa invete sa danseze salsa, il rog sa-mi dea de veste.....

oti:
buna,
sunt otilia, una din sihastrele ce traiesc printre oameni.
sunt singura pentru ca asa a fost conjunctura, pentru  ca am uitat sa conumic, sau nu fac asa cum trebuie, petru ca m-am invatat asa, imi coordonez si planific singura actiunile, nu si sentimentele.
cred ca am uitat sa comunic pentru ca nimeni nu este interesat efectiv de ceea ce fac, de ceea ce simt. sunt considerata doar un umar pe care sa planga altii, un ajutor imediat, un sac de bani, un om puternic care nu cade niciodata (se descurca ea oricum).
toata viata m-am ghidat dupa zicala: nu exista nu pot, exista nu vreau.
nu stiu daca am aplicat-o corect. oricum, daca eram mai slaba, stiti cum se zice: la barza chioara face Dumnezeu cuib.
la altii poate au picat din cer, dar la mine este o lupta continua.
am un talent deosebit de a alege calea cea mai grea si mai lunga. nu stiu cum reusesc, dar imi iese.
sunt o superoptimista si cum primesc cate un pumn, cum ma ridic repede.... ma pregatesc parca sa mai primesc altul.
poate exagerez. oricum ma bucur ca exista acest forum si nu am ajuns la psiholog.
chiar daca nu ma asculta nimeni, nu-mi este rusine ca pot sa spun asa ceva.

a un inceput....
cine stie?

pocama:
Frumoasa descriere, Oti. Nu te descuraja. Noi cei de-aici suntem in aceiasi barca. :)

Caroline:
Cornfirm. Imi place mult ce ai scris, Oti, si te ascult, poate pentru ca descrierea ta mi s-ar fi potrivit si mie. Vezi ca exista si oameni care sa te asculte?  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă