Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (142/932) > >>

Luiza:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 30 Noiembrie 2011, 20:48 ---Luiza, se "vede"   ;D  dupa cum te-ai prezentat entuziasmul de a intalni oameni noi, de a socializa si relationa cu acestia
Bine ai venit !  :)

--- Terminare citat ---

La fel de bine se vede ca stii sa "citesti" oamenii :P Multumesc :)

francesca777:
Buna dimineata Luiza si bine ai venit printre noi...have fun(ai putea incepe cu "impuscaturile"....nu e cel mai primitor mod de a ne cunoaste insa e funny..:)))...) ;)

Saturnianul:

--- Citat din: Luiza din Miercuri, 30 Noiembrie 2011, 12:25 ---Buna tuturor, numele meu este Luiza

--- Terminare citat ---

Buna Luiza si bine ai venit!
Nu vrei sa ne cunoastem la o impuscatura? ;D Ca sa fie mai original, asa!
Hai cu noi simbata! Uite aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg59137.html#msg59137

Caroline:
Buna seara, bine v-am gasit si salutare tuturor!

M-am alaturat de o zi comunitatii si inca sunt la faza "documentare"... :)
Ceea ce vroiam sa spun este - asa, "la cald" - ca mi-am facut inscrirea pe site in aceeasi zi in care am decis sa-mi sterg toate, dar absolut toate conturile de socializate online, sa-mi dezinstalez Yahoo Messenger si sa-mi sterg toate celelalte adrese de email, in afara de una - aceea pe care aveam prieteni reali. Reali, nu numai in sensul de non-virtuali - exista o gramada de "prieteni" si in viata reala care... stiti voi de ce am pus ghilimelele - ci reali in sens deplin. Nu cred ca mi-au ramas mai mult de 5 contacte, aici incluzand familia, desi sunt o persoana - spun altii - extrem de sociabila. Pragmatic vorbind, prea putini pentru un Revelion...  ::)
Ca sa nu "teoretizez" prea mult - deformatie profesionala, sunt profesoara - o sa inchei (sau o sa incep?) prin a spune BRAVO! N-o sa repet ce-au spus altii... dar nu stiu de ce, am sentimentul ca de data asta chiar nu o sa am de ce sa fiu dezamagita.  :)

almi_gabi:
Bine ai venit si aici Caroline
sper sa te simti bine printre noi  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă