Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (140/932) > >>

ama:
buna de_ana :)

almi_gabi:

--- Citat din: de_ana din Luni, 28 Noiembrie 2011, 10:38 ---buna, ama. nu stiu daca e vorba de "secretosenie" cat de obstacole ... tehnice. de ex, am incercat sa completez profilul meu pe forum cu cateva date dar ca sa mi se accepte modificarile mi se cere "numarul ICQ" si sincer nu am habar ce e. prin urmare am lasat profilul incomplet.

--- Terminare citat ---

buna de_ana - ti-am  raspuns pe MP
sper sa te ajute si daca mai ai alte probleme tehnice te rog mergi la topicul respectiv - acolo ne sunt semnalate mai rapid mesajele cu astfel de probleme  :)

de_ana:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:18 ---buna de_ana - ti-am  raspuns pe MP
sper sa te ajute si daca mai ai alte probleme tehnice te rog mergi la topicul respectiv - acolo ne sunt semnalate mai rapid mesajele cu astfel de probleme  :)

--- Terminare citat ---
mersi frumos pt ajutor ! am rezolvat :)

Sara:

--- Citat din: ama din Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 14:30 ---sunt de o luna si ceva pe acest forum si constat cu uimire ca sunt multi care se inscriu dar nu isi dau virsta, din ce oras sunt..de ce e lumea asa de secretoasa?

--- Terminare citat ---

Nu stiu altii cum sunt dar...eu nu sunt secretoasa ci doar retinuta in a oferi informatii pe care le consider inutile (eu le consider).
De exemplu putem comunica indiferent cati ani avem. Dupa cum NU putem comunica chiar daca suntem nascute in aceeasi zi, acelasi an si sub aceeasi umbrela  :D!
Orasul...pentru mine nu conteaza. Daca vreau sa ajung la Satu Mare, ajung la Satu Mare ca sa bem o apa plata (numai zile libere sa am  ;D)!

Si...pentru ca acum am gasit acest topic  (spre rusinea mea ca nu am inceput cu inceputul) va urez: "Bine v-am gasit!"

francesca777:
Urez si eu cu mica intarziere bun venit fetelor...sara...maria_o3 si de_ana...sper si in real nu numai aici...:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă